Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/19424
Title: | Вплив пивної дробини на якість виробів із кексового тіста |
Authors: | Шидакова-Каменюка, О. Г. Рогова, А. Л. Чоні, І. В. |
Issue Date: | 2021 |
Citation: | Шидакова-Каменюка О. Г., Рогова А. Л., Чоні І. В. Вплив пивної дробини на якість виробів із кексового тіста. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2021 р. Харків : ХДУХТ, 2021. Ч. 2. С. 127-128. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19424 |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
t_k_18.05.21-2-127-128.pdf | 142.16 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.