Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19424
Title: Вплив пивної дробини на якість виробів із кексового тіста
Authors: Шидакова-Каменюка, О. Г.
Рогова, А. Л.
Чоні, І. В.
Issue Date: 2021
Citation: Шидакова-Каменюка О. Г., Рогова А. Л., Чоні І. В. Вплив пивної дробини на якість виробів із кексового тіста. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2021 р. Харків : ХДУХТ, 2021. Ч. 2. С. 127-128.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19424
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_k_18.05.21-2-127-128.pdf142.16 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.