Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/2664
Title: Використання пюре з кизилу в дріжджових виробах
Authors: Чоні, І. В.
Рогова, А. Л.
Issue Date: 2021
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Чоні І. В., Рогова А. Л. Використання пюре з кизилу в дріжджових виробах. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»; Харків: ДБТУ, 2021. 427-428 с.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2664
Appears in Collections:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
materialy-MNPK_SIAHV_2021-427-428.pdf289.41 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.