Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/2664
Title: | Використання пюре з кизилу в дріжджових виробах |
Authors: | Чоні, І. В. Рогова, А. Л. |
Issue Date: | 2021 |
Publisher: | Харків: ДБТУ |
Citation: | Чоні І. В., Рогова А. Л. Використання пюре з кизилу в дріжджових виробах. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»; Харків: ДБТУ, 2021. 427-428 с. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2664 |
Appears in Collections: | Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
materialy-MNPK_SIAHV_2021-427-428.pdf | 289.41 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.