Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24834
Title: Розробка технології борошняних кондитерських виробів для хворих на цукровий діабет
Authors: Рогова, А. Л.
Дерій, А. С.
Issue Date: 20-Oct-2011
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Рогова А. Л., Дерій А. С. Розробка технології борошняних кондитерських виробів для хворих на цукровий діабет. Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування : тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, 20-21 жовтня 2011 р. Харків : ХДУХТ, 2011 р. С. 161-162
Series/Report no.: Оздоровче харчування: проблеми та напрямки розвитку;Секція 4
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24834
Appears in Collections:Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_21.10.2011-161-162.pdf161.82 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.