Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/38687
Title: Використання риби в технології борошняних виробів
Authors: Рогова, А. Л.
Чоні, І. В.
Issue Date: 2023
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Рогова А. Л., Чоні І. В. Використання риби в технології борошняних виробів. Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 18 травня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 71-72
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38687
Appears in Collections:Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
SUSTAINABLE FOOD CHAIN_23-72-73.pdf139.24 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.