Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51519
Title: Вплив борошна з нуту на тістоутворюючі властивості пшеничного борошна
Authors: Рогова, А. Л.
Положишникова, Л. О.
Issue Date: 2012
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Рогова А. Л., Положишникова Л. О. Вплив борошна з нуту на тістоутворюючі властивості пшеничного борошна. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 14-16 листопада 2012 р. Харків: ХДУХТ, 2012. С. 15-16.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51519
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy_dop_Innovatsiyni_tekhnolohiyi_2012_15-16.pdf216.37 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.