Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/25425
Title: Дослідження антимікробних властивостей насіння чіа
Authors: Шидакова-Каменюка, О. Г.
Шкляєв, О. М.
Рогова, А. Л.
Issue Date: 15-May-2019
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Шидакова-Каменюка О. Г., Шкляєв О. М., Рогова А. Л. Дослідження антимікробних властивостей насіння чіа. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 15 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 133-134
Series/Report no.: Інноваційні технології функціональних оздоровчих продуктів для підприємств харчової, переробної промисловості та торгівлі;Секція 2
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25425
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t1_15.05.19-133-134.pdf145.77 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.