Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30137
Title: Оцінка властивостей шроту з плодів розторопші
Authors: Шидакова-Каменюка, О. Г.
Рогова, А. Л.
Аліфов, Шаміль Алмамед огли
Issue Date: 22-May-2014
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Шидакова-Каменюка О. Г., Рогова А. Л., Аліфов Шаміль Алмамед огли. Оцінка властивостей шроту з плодів розторопші. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 22 травня 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. У 2-х ч. Ч. 1. С. 71-72
Series/Report no.: Інноваційні технології харчової продукції ресторанної індустрії;Секція 1
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30137
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_1-71-72.pdf227.37 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.