Browsing by Author Пивоваров, Є. П.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 34  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2011-05-19Вивчення дії молекулярних розчинів та електролітів на склад альгінатних оболонокПивоваров, П. П.; Пивоваров, Є. П.; Кондратюк, Н. В.
2010Вивчення механізму внутрішнього структурування для створення нових гранульованих продуктівПивоваров, П. П.; Пивоваров, Є. П.; Ключко, В. О.
2009Вивчення основних показників якості аналогу ікри чорної з використанням альгінату натріюГринченко, О. О.; Рябець, О. Ю.; Пивоваров, Є. П.
2012Використання змішаного гелеутворення в технології створення капсульованих і гранульованих продуктівМороз, О. В.; Пивоваров, П. П.; Пивоваров, Є. П.
2010Дослідження впливу вільних та зв’язаних іонів на колонієутворюючу здатність біфідобактерійПивоваров, П. П.; Пивоваров, Є. П.; Кондратюк, Н. В.; Тропко, Л. В.
2011Дослідження впливу молекулярних розчинів та розчинів електролітів на фізико-технологічні характеристики альгінатних капсулПивоваров, П. П.; Пивоваров, Є. П.; Кондратюк, Н. В.; Калашнікова, К. І.; Бабій, К. Є.
2009Дослідження стану води та вологоутримуючої здатності структурованих систем на основі альгінату натріюПивоварова, О. П.; Пивоваров, Є. П.
2010Дослідження фізико-хімічних змін наповнених гелів на основі натрію альгінату (ALgNa) та натрійкарбоксиметилцелюлози (NaKMЦ)Пивоваров, П. П.; Пивоваров, Є. П.; Нагорний, О. Ю.
2011Закономірності виділення вологи гелями для обґрунтування умов зберігання готової продукціїМороз, О. В.; Нагорний, О. Ю.; Пивоваров, Є. П.
2020Збільшення біологічної цінності м’ясних посічених виробівЛещенко, К. Г.; Серік, М. Л.; Пивоваров, Є. П.
2023Звіт про науково-дослідну роботу "Удосконалення технології м`ясних посічних виробів шляхом використання дієтичних добавок" (остаточний)Серік, М. Л.; Лещенко, К. Г.; Пивоваров, Є. П.
2020Конспект лекцій з дисципліни «Теоретичні основи харчових технології»Пивоваров, П. П.; Гринченко, О. О.; Пивоваров, Є. П.; Горальчук, А. Б.; Тищенко, О. П.; Гринченко, Н. Г.; Перцевой, Ф. В.; Рябець, О. Ю.; Черемська, Т. В.; Нагорний, О. Ю.; Омельченко, С. Б.; Мельник, О. Ю.; Боковець, С. П.
2022Методологія конструювання харчової продукціїГринченко, О. О.; Пивоваров, Є. П.; Гринченко, Н. Г.; Діхтярь, А. М.
2012Механізм процесу фізико-хімічної модифікації розчинів полімерів та перспектив и використання його в технології харчових продуктівНагорний, О. Ю.; Тютюкова, Д. О.; Пивоваров, Є. П.
2010Обґрунтування складу рецептурних сумішей на основі ксантану для одержання капсульних продуктівРябець, О. Ю.; Іванов, С. В.; Гринченко, О. О.; Пивоваров, Є. П.; Зайцев, В. В.
2015Обґрунтування технології виробництва капсульованих рослинних жирів для борошняних кулінарних виробівПивоваров, Є. П.; Неклеса, О. П.; Городнича, А. В.; Коротаєва, Є. О.
2021Обґрунтування умов та термінів зберігання соусів термостабільних на основі молочної сировиниЯнушкевич, О. І.; Радченко, А. Е.; Гринченко, Н. Г.; Пивоваров, Є. П.
2012Перспектив и використання реструктурованих напівфабрикатів з листових овочей в технологіях продукції закладів ресторанного господарстваМороз, О. В.; Процик, В. О.; Пивоваров, Є. П.; Пивоваров, П. П.
2015Перспективи використання капсульованої рослинної олії в технологіях салатів із листкових овочівКоротаєва, Є. О.; Пивоваров, Є. П.; Іванова, О. А.; Павелкевич, В. М.
2013Перспективи використання наповнювачів капсульованих плодово-ягідних у складі десертної продукціїПивоваров, Є. П.; Пивоваров, П. П.; Тютюкова, Д. О.