Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5246
Title: Закономірності виділення вологи гелями для обґрунтування умов зберігання готової продукції
Authors: Мороз, О. В.
Нагорний, О. Ю.
Пивоваров, Є. П.
Keywords: продукція з желейною структурою;виділення вологи гелями;похідні целюлози;зберігання готової продукції
Issue Date: 2011
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Мороз О. В., Нагорний О. Ю., Пивоваров Є. П. Закономірності виділення вологи гелями для обґрунтування умов зберігання готової продукції. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 2(14). C. 87-95.
Abstract: Наведено результати дослідження закономірностей виділення вологи модельними гелями з метою обґрунтування умов зберігання продукції з желейною структурою. Доведено здатність третього агента – похідних целюлози – утримувати вологу в модельних гелях, що імітують желейну структуру готового продукту. Розраховано швидкості втрати вологи гелями за різних умов зберігання.
The results of studies regularities moisture model gels to study the conditions of storage products jelly structure. Proved the ability of the third agent - cellulose derivatives, retain moisture in model gels that mimic the structure of the finished product jelly structure. Calculated rate of water loss gels at different storage conditions.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5246
Appears in Collections:Випуск 2 (14)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2011_2_13.pdf379.59 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.