Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31867
Title: Обґрунтування технології виробництва капсульованих рослинних жирів для борошняних кулінарних виробів
Authors: Городнича, А. В.
Коротаєва, Є. О.
metadata.dc.contributor.advisor: Пивоваров, Є. П.
Неклеса, О. П.
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Городнича А. В., Коротаєва Є. О. Обґрунтування технології виробництва капсульованих рослинних жирів для борошняних кулінарних виробів. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер.: Пивоваров Є. П., Неклеса О. П. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 11.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31867
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_11.pdf137.4 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.