Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6258
Title: | Вивчення механізму внутрішнього структурування для створення нових гранульованих продуктів |
Authors: | Пивоваров, П. П. Пивоваров, Є. П. Ключко, В. О. |
Keywords: | гранульовані продукти;механізм внутрішнього структурування;система «натрій альгінат – кальцій фосфат – кальцій-лактат – лимонна кислота» |
Issue Date: | 2010 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Пивоваров П. П., Пивоваров Є. П., Ключко В. О. Вивчення механізму внутрішнього структурування для створення нових гранульованих продуктів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 3-11. |
Abstract: | Розглянуто механізм структурування системи «натрій альгінат –
кальцій фосфат – кальцій-лактат – лимонна кислота», описано механізм
структуроутворення та оптимальні співвідношення компонентів системи. The mechanism of structuring of the system of sodium alginate – calcium phosphates – calcium lactate – lemon acid were сonsidered, and the mechanism of gelation and optimum correlations of components of the system was described. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6258 |
Appears in Collections: | Випуск 2 (12) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2010_2_3.pdf | 191.2 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.