Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6258
Title: Вивчення механізму внутрішнього структурування для створення нових гранульованих продуктів
Authors: Пивоваров, П. П.
Пивоваров, Є. П.
Ключко, В. О.
Keywords: гранульовані продукти;механізм внутрішнього структурування;система «натрій альгінат – кальцій фосфат – кальцій-лактат – лимонна кислота»
Issue Date: 2010
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Пивоваров П. П., Пивоваров Є. П., Ключко В. О. Вивчення механізму внутрішнього структурування для створення нових гранульованих продуктів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 3-11.
Abstract: Розглянуто механізм структурування системи «натрій альгінат – кальцій фосфат – кальцій-лактат – лимонна кислота», описано механізм структуроутворення та оптимальні співвідношення компонентів системи.
The mechanism of structuring of the system of sodium alginate – calcium phosphates – calcium lactate – lemon acid were сonsidered, and the mechanism of gelation and optimum correlations of components of the system was described.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6258
Appears in Collections:Випуск 2 (12)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2010_2_3.pdf191.2 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.