Browsing by Author Онищенко, В'ячеслав Миколайович

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 20
Issue DateTitleAuthor(s)
2016Пакування харчових продуктів галузіОнищенко, В'ячеслав Миколайович; Гринченко, Наталія Геннадіївна
2012-05-25Спосіб виготовлення м'ясних хлібівОнищенко, В'ячеслав Миколайович; Шубіна, Лідія Юріївна; Янчева, Марина Олександрівна; Чуйко, Андрій Миколайович; Хохітва, Катерина Віталіївна
2010-11-10Спосіб визначення ароматопроникності натуральних ковбасних оболонокОнищенко, В'ячеслав Миколайович; Шубіна, Лідія Юріївна; Янчева, Марина Олександрівна; Островерх, Ірина Станіславівна; Чуйко, Андрій Миколайович; Шевченко, Володимир Григорович
2008-07-25Спосіб визначення бактеріопроникності ковбасних оболонокШубіна, Лідія Юріївна; Онищенко, В'ячеслав Миколайович; Янчева, Марина Олександрівна; Островерх, Ірина Станіславівна; Бачинська, Яна Олександрівна
2017-08-10Спосіб визначення міцності зв'язку між шарами склеєних кишкових плівокМихайлов, Валерій Михайлович; Онищенко, В'ячеслав Миколайович; Головко, Сергій Володимирович; Онищенко, Артем В'ячеславович
2013-04-25Спосіб визначення міцності та подовження натуральних ковбасних оболонокБілецький, Едуард Володимирович; Шубіна, Лідія Юріївна; Доманова, Олена Володимирівна; Онищенко, В'ячеслав Миколайович; Янчева, Марина Олександрівна; Сальніков, Володимир Петрович; Островерх, Ірина Станіславівна; Мержоєва, Олена Володимирівна; Москальчук, Олена Федорівна
2021-07-14Спосіб виробництва склеєних ковбасних оболонок зі свинячих черевМихайлов, Валерій Михайлович; Онищенко, В'ячеслав Миколайович; Пак, Андрій Олегович; Янчева, Марина Олександрівна; Большакова, Вікторія Анатоліївна; Дроменко, Олена Борисівна; Інжиянц, Самвел Тігранович
2021-07-14Спосіб виробництва склеєних ковбасних оболонок зі свинячих черевОнищенко, В'ячеслав Миколайович; Пак, Андрій Олегович; Янчева, Марина Олександрівна; Большакова, Вікторія Анатоліївна; Дроменко, Олена Борисівна; Інжиянц, Самвел Тігранович
2021-07-14Спосіб виробництва склеєних ковбасних оболонок зі свинячих черевОнищенко, В'ячеслав Миколайович; Пак, Андрій Олегович; Янчева, Марина Олександрівна; Большакова, Вікторія Анатоліївна; Дроменко, Олена Борисівна; Інжиянц, Самвел Тігранович
2019-08-12Спосіб виробництва сухих склеєних оболонок зі свинячих черевМихайлов, Валерій Михайлович; Онищенко, В'ячеслав Миколайович; Шубіна, Лідія Юріївна; Інжиянц, Самвел Тігранович; Завгородній, Михайло Юрійович
2016-10-10Спосіб зберігання замороженого курячого філеОнищенко, В'ячеслав Миколайович; Гринченко, Наталя Геннадіївна; Большакова, Вікторія Анатоліївна; Беркаш, Тетяна Сергіївна; Талащенко, Микита Станіславович
2015-10-12Спосіб одержання фаршу м'яса курки механічного обвалюванняОнищенко, В'ячеслав Миколайович; Гринченко, Наталя Геннадіївна; Большакова, Вікторія Анатоліївна; Борисенко, Катерина Владиславівна; Пернеровська, Анастасія Станіславівна
2003-12-15Спосіб підготовки фабрикату кишок з використанням складу для його обробкиШубіна, Лідія Юріївна; Онищенко, В'ячеслав Миколайович; Крівіч, Володимир Соломонович
2009-02-25Спосіб підготовки фабрикату свинячих черев для виробництва варених та смажених ковбасних виробів в оболонкахШубіна, Лідія Юріївна; Онищенко, В'ячеслав Миколайович; Янчева, Марина Олександрівна; Доманова, Олена Володимирівна
2019Стандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістюОнищенко, В'ячеслав Миколайович
2016Стандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістюОнищенко, В'ячеслав Миколайович
2017Технології зберігання, консервування та переробляння м'яса. Частина 1. Первинне обробляння худоби (у схемах і таблицях)Янчева, Марина Олександрівна; Дроменко, Олена Борисівна; Большакова, Вікторія Анатоліївна; Онищенко, В'ячеслав Миколайович
2018Технології зберігання, консервування та переробляння м’яса. Частина 2. Технології виробництва м’ясних продуктів (у схемах і таблицях).Янчева, Марина Олександрівна; Дроменко, Олена Борисівна; Большакова, Вікторія Анатоліївна; Онищенко, В'ячеслав Миколайович
2018Управління якістю продукції м’ясопереробних підприємствОнищенко, В'ячеслав Миколайович
2020Управління якістю продукції м’ясопереробних підприємствОнищенко, В'ячеслав Миколайович