Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5022
Title: | Стандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістю |
Authors: | Онищенко, В'ячеслав Миколайович |
Keywords: | метрологія;стандартизація;сертифікація;управління якістю;якість продукції;харчопереробна промисловість |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Онищенко В. М. Стандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістю: методичні вказівки до практичних занять і самостійної роботи для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» (освітньо-професійна програма «Технології харчових продуктів тваринного походження»); Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2019. 51 с. |
Abstract: | Методичні вказівки для практичних занять і самостійної роботи з дисципліни «Стандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістю» охоплюють низку питань, які визначають загальні відомості, організаційну структуру, особливості напрямків діяльності державних та відомчих служб у сферах метрології, стандартизації, сертифікації, управління якістю в Україні та забезпечують належний рівень якості продукції. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5022 |
Appears in Collections: | Методичні вказівки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
2019_2_pos26.pdf | 1.08 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.