Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5022
Title: Стандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістю
Authors: Онищенко, В'ячеслав Миколайович
Keywords: метрологія;стандартизація;сертифікація;управління якістю;якість продукції;харчопереробна промисловість
Issue Date: 2019
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Онищенко В. М. Стандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістю: методичні вказівки до практичних занять і самостійної роботи для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» (освітньо-професійна програма «Технології харчових продуктів тваринного походження»); Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2019. 51 с.
Abstract: Методичні вказівки для практичних занять і самостійної роботи з дисципліни «Стандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістю» охоплюють низку питань, які визначають загальні відомості, організаційну структуру, особливості напрямків діяльності державних та відомчих служб у сферах метрології, стандартизації, сертифікації, управління якістю в Україні та забезпечують належний рівень якості продукції.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5022
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2019_2_pos26.pdf1.08 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.