Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19939
Title: Пакування харчових продуктів галузі
Authors: Онищенко, В'ячеслав Миколайович
Гринченко, Наталія Геннадіївна
Keywords: безпека упаковки;класифікація;харчова продукція;процес упаковки;пакувальне виробництво
Issue Date: 2016
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Онищенко В. М., Гринченко Н. Г. Пакування харчових продуктів галузі: консп. лекцій (скороч.) для студ. ден. та заоч. форм навч. напр. підгот. 6.051701 "Харчові технології та інженерія" спец."Технології зберігання, консервування та переробки м'яса"; Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2016. 30 с.
Abstract: Запропонований конспект лекцій з дисципліни "Пакування харчових продуктів галузі" призначений для студентів денної та заочної форм навчання напряму підготовки 6.051701 "Харчові технології та інженерія" спеціальності "Технології зберігання, консервування та переробки м'яса". Метою викладання дисципліни "Пакування харчових продуктів галузі" є набуття студентами теоретичних знань з основ технології пакування харчових продуктів галузі, зокрема м'яса та м'ясних продуктів, практичних навичок щодо аналізу, розробки та запровадження ефективних та безпечних засобів та способів пакування продукції галузі, оцінки їх захисних властивостей, безпечності та визначення їх впливу на споживні властивості готових виробів. В конспекті лекцій узагальнено відомості щодо функцій та класифікації тари і пакування, наведено аналіз відомих способів пакування харчових продуктів, визначено вимоги до пакувальних засобів та пакування, а також специфіку пакування м'яса і м'ясних продуктів.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19939
Appears in Collections:Курси лекцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
pakuvannya_kharchovykh_produktiv_KL_2016.pdf797.33 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.