Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15252
Title: Спосіб зберігання замороженого курячого філе
Authors: Онищенко, В'ячеслав Миколайович
Гринченко, Наталя Геннадіївна
Большакова, Вікторія Анатоліївна
Беркаш, Тетяна Сергіївна
Талащенко, Микита Станіславович
Issue Date: 10-Oct-2016
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Спосіб зберігання замороженого курячого філе. Патент України на корисну модель № 110342, МПК A23B 4/06 (2006.01). В. М. Онищенко, Н. Г. Гринченко, В. А. Большакова., Т. С. беркаш, М. С. Талащенко. № u 2016 02408. Заявл. 14.03.2016. Опубл. 10.10.2016, Бюл.№ 19. 4 с.
Series/Report no.: 11;110342
Abstract: Спосіб зберігання замороженого курячого філе включає підготовку охолоджених тушок, ділення, обвалювання з відокремленням філе та заморожування, причому куряче філе шприцюють 0,1-0,5 %-ми водними розчинами ксантану, при цьому рівень шприцювання складає 5-25 %.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15252
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
110342.pdf157.4 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.