Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53309
Title: Спосіб виробництва напівфабрикату м’ясного реструктурованого замороження
Authors: Янчева, Марина Олександрівна
Дроменко, Олена Борисівна
Большакова, Вікторія Анатоліївна
Онищенко, В'ячеслав Миколайович
Інжиянц, Артем Тігранович
Інжиянц, Самвел Тігранович
Желєва, Тетяна Сергіївна
Issue Date: 17-May-2023
Citation: Спосіб виробництва напівфабрикату м’ясного реструктурованого замороження: пат. 153061 Україна: МПК (2023.01) A23B 4/06 (2006.01) A23L 13/60 (2016.01) A23L 13/40 (2023.01) A23L 29/00 . № u 2022 03668. М. О. Янчева, О. Б. Дроменко, В. А. Большакова, В. М. Онищенко, А. Т. Інжиянц, С. Т. Інжиянц, Т. С. Желєва ; власник Держ. біотехн. ун-т.; заявл. 03.10.2022; опубл. 17.05.2023, Бюл.№ 20. 5 с.
Series/Report no.: 11;153061
Abstract: Спосіб виробництва напівфабрикату м'ясного реструктурованого замороженого включає подрібнення м'ясної сировини, змішування з композицією для реструктурування, перемішування, обробку у масажері, формування, заморожування, нарізання, пакування. Як м'ясну сировину використовують обрізь м'ясну яловичу. Як композицію для реструктурування використовують композицію на основі білка тваринного колагенового, солі кухонної та суміші поліфосфатів, у кількості 3,0-4,0 % до маси м'ясної сировини
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53309
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі) ДБТУ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
153061.pdf162.66 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.