Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53309
Title: | Спосіб виробництва напівфабрикату м’ясного реструктурованого замороження |
Authors: | Янчева, Марина Олександрівна Дроменко, Олена Борисівна Большакова, Вікторія Анатоліївна Онищенко, В'ячеслав Миколайович Інжиянц, Артем Тігранович Інжиянц, Самвел Тігранович Желєва, Тетяна Сергіївна |
Issue Date: | 17-May-2023 |
Citation: | Спосіб виробництва напівфабрикату м’ясного реструктурованого замороження: пат. 153061 Україна: МПК (2023.01) A23B 4/06 (2006.01) A23L 13/60 (2016.01) A23L 13/40 (2023.01) A23L 29/00 . № u 2022 03668. М. О. Янчева, О. Б. Дроменко, В. А. Большакова, В. М. Онищенко, А. Т. Інжиянц, С. Т. Інжиянц, Т. С. Желєва ; власник Держ. біотехн. ун-т.; заявл. 03.10.2022; опубл. 17.05.2023, Бюл.№ 20. 5 с. |
Series/Report no.: | 11;153061 |
Abstract: | Спосіб виробництва напівфабрикату м'ясного реструктурованого замороженого включає подрібнення м'ясної сировини, змішування з композицією для реструктурування, перемішування, обробку у масажері, формування, заморожування, нарізання, пакування. Як м'ясну сировину використовують обрізь м'ясну яловичу. Як композицію для реструктурування використовують композицію на основі білка тваринного колагенового, солі кухонної та суміші поліфосфатів, у кількості 3,0-4,0 % до маси м'ясної сировини |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53309 |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) ДБТУ |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
153061.pdf | 162.66 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.