Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5063
Title: Технології зберігання, консервування та переробляння м'яса. Частина 1. Первинне обробляння худоби (у схемах і таблицях)
Authors: Янчева, Марина Олександрівна
Дроменко, Олена Борисівна
Большакова, Вікторія Анатоліївна
Онищенко, В'ячеслав Миколайович
Keywords: м'ясо птиці;субпродукти;холодильна обробка;м'ясопереробні підприємства;спосіб зберігання;продукти забою
Issue Date: 2017
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Янчева М. О., Дроменко О. Б., Большакова В. А., Онищенко В. М. Технології зберігання, консервування та переробляння м'яса. Частина 1. Первинне обробляння худоби (у схемах і таблицях): навчальний посібник; Харків: ХДУХТ, 2017. 112 с.
Abstract: Надано типи та характеристику виробничих процесів на підприємствах м'ясопереробної галузі. Наведено вимоги до транспортування, приймання та утримування худоби та птиці на підприємствах м'ясопереробної галузі. Описано основні технології переробляння на підприємствах м'ясопереробної галузі: переробляння худоби, птиці, крові, ендокринно-ферментної та спеціальної сировини; обробляння харчових субродуктів, кишок, шкур; виробництва харчових тваринних жирів, желатіну та клею, технічної продукції на основі продуктів забою; технологію холодильного обробляння м'яса та м'ясопродуктів.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5063
Appears in Collections:Навчальні посібники

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
NP_TZKPM_1_2018.pdf10.18 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.