Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12345
Title: Спосіб одержання фаршу м'яса курки механічного обвалювання
Authors: Онищенко, В'ячеслав Миколайович
Гринченко, Наталя Геннадіївна
Большакова, Вікторія Анатоліївна
Борисенко, Катерина Владиславівна
Пернеровська, Анастасія Станіславівна
Issue Date: 12-Oct-2015
Citation: Спосіб одержання фаршу м'яса курки механічного обвалювання. Патент України на корисну модель № 101904, МПК A23L 1/317 (2006.01). В. М. Онищенко, Н. Г. Гринченко, В. А. Большакова, К. В. Борисенко, А. С. Пернеровська. № u 2015 02451. Заявл. 19.03.2015. Опубл. 12.10.2015, Бюл.№ 19. 4 с.
Series/Report no.: 11;101904
Abstract: Спосіб одержання фаршу із м'яса курки механічного обвалювання передбачає відокремлення м'ясної маси стисненням (пресуванням), відведення та зберігання. До складу отриманого фаршу додається білкова захисна емульсія, що містить м'ясо курки механічного обвалювання (97,9 %), білковий препарат тваринного походження Скангель А95 (2,0 %) і антиоксидант аскорбілпальмітат натрію (0,1 %). Співвідношення м'яса курки механічного обвалювання і білкової захисної емульсії становить 1:1.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12345
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
101904.pdf150.75 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.