Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/12345
Title: | Спосіб одержання фаршу м'яса курки механічного обвалювання |
Authors: | Онищенко, В'ячеслав Миколайович Гринченко, Наталя Геннадіївна Большакова, Вікторія Анатоліївна Борисенко, Катерина Владиславівна Пернеровська, Анастасія Станіславівна |
Issue Date: | 12-Oct-2015 |
Citation: | Спосіб одержання фаршу м'яса курки механічного обвалювання. Патент України на корисну модель № 101904, МПК A23L 1/317 (2006.01). В. М. Онищенко, Н. Г. Гринченко, В. А. Большакова, К. В. Борисенко, А. С. Пернеровська. № u 2015 02451. Заявл. 19.03.2015. Опубл. 12.10.2015, Бюл.№ 19. 4 с. |
Series/Report no.: | 11;101904 |
Abstract: | Спосіб одержання фаршу із м'яса курки механічного обвалювання передбачає відокремлення м'ясної маси стисненням (пресуванням), відведення та зберігання. До складу отриманого фаршу додається білкова захисна емульсія, що містить м'ясо курки механічного обвалювання (97,9 %), білковий препарат тваринного походження Скангель А95 (2,0 %) і антиоксидант аскорбілпальмітат натрію (0,1 %). Співвідношення м'яса курки механічного обвалювання і білкової захисної емульсії становить 1:1. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12345 |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
101904.pdf | 150.75 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.