Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16223
Title: | Спосіб виробництва склеєних ковбасних оболонок зі свинячих черев |
Authors: | Онищенко, В'ячеслав Миколайович Пак, Андрій Олегович Янчева, Марина Олександрівна Большакова, Вікторія Анатоліївна Дроменко, Олена Борисівна Інжиянц, Самвел Тігранович |
Issue Date: | 14-Jul-2021 |
Citation: | Спосіб виробництва склеєних ковбасних оболонок зі свинячих черев. Патент України на корисну модель № 148187, МПК (2021.01) A22C 13/00 A22C 17/14 (2006.01). В. М. Онищенко, А. О. Пак, М. О. Янчева, В. А. Большакова, О. Б. Дроменко, С. Т. Інжиянц. № u 2021 01369. Заявл. 18.03.2021. Опубл. 14.07.2021, Бюл.№ 28. 4 с. |
Series/Report no.: | 11;148187 |
Abstract: | Спосіб виробництва склеєних ковбасних оболонок зі свинячих черев включає промивання некондиційних за розмірами черев тварин, їх шлямування, калібрування, розрізання у повздовжньому напрямку, укладання одержаної стрічки на оправку, яка має діаметр та довжину відповідну кондиційним розмірам оболонки ковбас з частковим перекриттям крайових ділянок та подальше сушіння. Розташування рядів кишкових стрічок здійснюють по гвинтовій лінії, а сухі склеєні оболонки зі свинячих черев піддають додатковій локальній тепловій коагуляції при температурі 150-180 °C та тривалості теплового контакту 5-12 с. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16223 |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
148187.pdf | 150.23 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.