Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Browsing by Author Одарченко, Д. М.
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 68
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2011-04-19
Аналіз електрофізичних властивостей парникових та ґрунтових томатів
Погожих, М. І.
;
Одарченко, Д. М.
;
Даниленко, Л. В.
;
Мовчан, А. О.
2021
Борошняні кондитерські вироби підвищеної харчової цінності
Одарченко, Д. М.
;
Карбівнича, Т. В.
2012
Використання електрофізичних характеристик перцю солодкого для експрес-аналізу якості
Погожих, М. І.
;
Одарченко, Д. М.
;
Діденко, О. В.
;
Даниленко, Л. В.
2011
Використання кріоскопічних методів досліджень для товарознавчої оцінки томатів
Одарченко, Д. М.
;
Даниленко, Л. В.
;
Сподар, К. В.
;
Сюсель, О. О.
2023
Вплив видів оболонок на якісні показники варених ковбас
Акмен, В. О.
;
Одарченко, Д. М.
;
Кошелєва, К. М.
2010
Вплив крохмалевмісної рослинної добавки на деякі параметри дріжджового тіста
Одарченко, Д. М.
;
Балим, В. Ю.
;
Гасай, Є. Л.
;
Бабіч, А. О.
2011-05-19
Вплив низьких температур на фізико-хімічні показники листкового тіста
Одарченко, М. С.
;
Одарченко, Д. М.
;
Черкашина, В. Ю.
;
Бабіч, А. О.
2011-10-20
Вплив операцій попередньої підготовки на якісні характеристики рибної сировини
Одарченко, Д. М.
;
Гордієнко, В. В.
;
Сподар, К. В.
2020
Вплив процесів, які відбуваються в заморожених харчових продуктах рослинного походження, на зміни вихідних показників якості.
Сподар, К. В.
;
Одарченко, Д. М.
2021
Дослідження впливу технологічних факторів на формування якості екстрактів із грибів
Одарченко, Д. М.
;
Сподар, К. В.
;
Андріюк, Е. І.
2012
Дослідження безпечності заморожених напівфабрикатів із журавлини та калини
Одарченко, Д. М.
;
Кудряшов, А. І.
;
Сюсель, О. О.
2010
Дослідження впливу низьких температур на дріжджове тісто з рослинною добавкою
Одарченко, А. М.
;
Одарченко, Д. М.
;
Балим, В. Ю.
;
Буток, О. С.
2011-05-19
Дослідження впливу низьких температур на дріжджове тісто з рослинною добавкою
Одарченко, М. С.
;
Одарченко, Д. М.
;
Черкашина, В. Ю.
;
Бабіч, А. О.
2013
Дослідження оптичних ефектів у рідких фазах м`яса птиці та риби
Одарченко, Д. М.
;
Гасай, Є. Л.
2011
Дослідження особливостей пакувальних матеріалів для заморожених плодоовочевих паст
Одарченко, Д. М.
;
Мовчан, А. О.
2013
Дослідження процесу заморожування ягід калини звичайної
Одарченко, Д. М.
;
Одарченко, А. М.
;
Сюсель, О. О.
;
Кудряшов, А. І.
2009
Дослідження процесу структуроутворення під час виробництва зефіру
Єфремов, Ю. І.
;
Одарченко, Д. М.
;
Одарченко, А. М.
;
Карев, М. О.
2013
Дослідження теплофізичних характеристик зразків перцю солодкого в процесі заморожування-нагрівання
Одарченко, Д. М.
;
Сподар, К. В.
2011-05-19
Дослідження фазових переходів та склування під час заморожування та нагрівання гомогенізованої борщової заправки
Одарченко, А. М.
;
Одарченко, Д. М.
;
Карбівнича, Т. В.
;
Гасай, Є .Л.
2011-05-19
Дослідження якості порошкоподібних напівфабрикатів із грибів глива звичайна
Погожих, М. І.
;
Одарченко, Д. М.
;
Піддубний, В. В.
;
Максимова, А. О.
;
Шкода, О. О.