Browsing by Author Одарченко, Д. М.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 67  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2011-04-19Аналіз електрофізичних властивостей парникових та ґрунтових томатівПогожих, М. І.; Одарченко, Д. М.; Даниленко, Л. В.; Мовчан, А. О.
2021Борошняні кондитерські вироби підвищеної харчової цінностіОдарченко, Д. М.; Карбівнича, Т. В.
2012Використання електрофізичних характеристик перцю солодкого для експрес-аналізу якостіПогожих, М. І.; Одарченко, Д. М.; Діденко, О. В.; Даниленко, Л. В.
2011Використання кріоскопічних методів досліджень для товарознавчої оцінки томатівОдарченко, Д. М.; Даниленко, Л. В.; Сподар, К. В.; Сюсель, О. О.
2023Вплив видів оболонок на якісні показники варених ковбасАкмен, В. О.; Одарченко, Д. М.; Кошелєва, К. М.
2010Вплив крохмалевмісної рослинної добавки на деякі параметри дріжджового тістаОдарченко, Д. М.; Балим, В. Ю.; Гасай, Є. Л.; Бабіч, А. О.
2011-05-19Вплив низьких температур на фізико-хімічні показники листкового тістаОдарченко, М. С.; Одарченко, Д. М.; Черкашина, В. Ю.; Бабіч, А. О.
2011-10-20Вплив операцій попередньої підготовки на якісні характеристики рибної сировиниОдарченко, Д. М.; Гордієнко, В. В.; Сподар, К. В.
2020Вплив процесів, які відбуваються в заморожених харчових продуктах рослинного походження, на зміни вихідних показників якості.Сподар, К. В.; Одарченко, Д. М.
2022Впровадження інновацій та проект готелю з рестораном у Рівненській областіОдарченко, Д. М.; Побережна, Наталія Миколаївна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи
2021Дослідження впливу технологічних факторів на формування якості екстрактів із грибівОдарченко, Д. М.; Сподар, К. В.; Андріюк, Е. І.
2012Дослідження безпечності заморожених напівфабрикатів із журавлини та калиниОдарченко, Д. М.; Кудряшов, А. І.; Сюсель, О. О.
2010Дослідження впливу низьких температур на дріжджове тісто з рослинною добавкоюОдарченко, А. М.; Одарченко, Д. М.; Балим, В. Ю.; Буток, О. С.
2011-05-19Дослідження впливу низьких температур на дріжджове тісто з рослинною добавкоюОдарченко, М. С.; Одарченко, Д. М.; Черкашина, В. Ю.; Бабіч, А. О.
2013Дослідження оптичних ефектів у рідких фазах м`яса птиці та рибиОдарченко, Д. М.; Гасай, Є. Л.
2011Дослідження особливостей пакувальних матеріалів для заморожених плодоовочевих пастОдарченко, Д. М.; Мовчан, А. О.
2013Дослідження процесу заморожування ягід калини звичайноїОдарченко, Д. М.; Одарченко, А. М.; Сюсель, О. О.; Кудряшов, А. І.
2009Дослідження процесу структуроутворення під час виробництва зефіруЄфремов, Ю. І.; Одарченко, Д. М.; Одарченко, А. М.; Карев, М. О.
2013Дослідження теплофізичних характеристик зразків перцю солодкого в процесі заморожування-нагріванняОдарченко, Д. М.; Сподар, К. В.
2011-05-19Дослідження фазових переходів та склування під час заморожування та нагрівання гомогенізованої борщової заправкиОдарченко, А. М.; Одарченко, Д. М.; Карбівнича, Т. В.; Гасай, Є .Л.