Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/63772
Title: | Дослідження показників якості замороженого напівфабрикату з рослинної сировини для приготування напою смузі |
Authors: | Одарченко, Д. М. Соколова, Є. Б. |
Issue Date: | 2018 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Одарченко Д. М., Соколова Є. Б. Дослідження показників якості замороженого напівфабрикату з рослинної сировини для приготування напою смузі. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 80-річчю з дня народж. ректора університету (1988–1991 рр.), доктора технічних наук, професора, члена-кореспондента ВАСГНІЛ Бєляєва Михайла Івановича, м. Харків,19 листоп. 2018 р. Харків: ХДУХТ, 2018. Ч. 1. С. 423-424. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/63772 |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2018_1_423-424.pdf | 131.58 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.