Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27622
Title: | Використання кріоскопічних методів досліджень для товарознавчої оцінки томатів |
Authors: | Сподар, К. В. Сюсель, О. О. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Одарченко, Д. М. Даниленко, Л. В. |
Issue Date: | 2011 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Сподар К. В., Сюсель О. О. Використання кріоскопічних методів досліджень для товарознавчої оцінки томатів. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер.: Одарченко Д. М., Даниленко Л. В. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 465. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27622 |
Appears in Collections: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_465.pdf | 101.93 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.