Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27622
Title: Використання кріоскопічних методів досліджень для товарознавчої оцінки томатів
Authors: Сподар, К. В.
Сюсель, О. О.
metadata.dc.contributor.advisor: Одарченко, Д. М.
Даниленко, Л. В.
Issue Date: 2011
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Сподар К. В., Сюсель О. О. Використання кріоскопічних методів досліджень для товарознавчої оцінки томатів. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер.: Одарченко Д. М., Даниленко Л. В. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 465.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27622
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_465.pdf101.93 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.