Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/33727
Title: Дослідження фазових переходів та склування під час заморожування та нагрівання гомогенізованої борщової заправки
Authors: Одарченко, А. М.
Одарченко, Д. М.
Карбівнича, Т. В.
Гасай, Є .Л.
Issue Date: 19-May-2011
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Одарченко А. М., Одарченко Д. М., Карбівнича Т. В., Гасай Є .Л. Дослідження фазових переходів та склування під час заморожування та нагрівання гомогенізованої борщової заправки. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 трав. 2011 р. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 2. С. 93
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33727
Appears in Collections:Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy dop.Mizhnar.nauk._prakt.konf.19.05.2011_2-93.pdf219.44 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.