Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/28561
Title: Дослідження оптичних ефектів у рідких фазах м`яса птиці та риби
Authors: Одарченко, Д. М.
Гасай, Є. Л.
Issue Date: 2013
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Одарченко Д. М., Гасай Є. Л. Дослідження оптичних ефектів у рідких фазах м`яса птиці та риби. Вода в харчових продуктах і для харчових продуктів : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф., м. Харків, 16-17 трав. 2013 р. Харків : ХДУХТ, 2013. С. 45-46.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28561
Appears in Collections:Вода в харчових продуктах і для харчових продуктів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_16.05.13_-45-46.pdf276.27 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.