Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24664
Title: Вплив операцій попередньої підготовки на якісні характеристики рибної сировини
Authors: Одарченко, Д. М.
Гордієнко, В. В.
Сподар, К. В.
Issue Date: 20-Oct-2011
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Одарченко Д. М., Гордієнко В. В., Сподар К. В. Вплив операцій попередньої підготовки на якісні характеристики рибної сировини. Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування : тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, 20-21 жовтня 2011 р. Харків : ХДУХТ, 2011 р. С. 106-107
Series/Report no.: Управління якістю харчової продукції та її екологічна безпека;Секція 3
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24664
Appears in Collections:Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_21.10.2011-106-107.pdf153.09 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.