Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33730
Title: Вплив низьких температур на фізико-хімічні показники листкового тіста
Authors: Одарченко, М. С.
Одарченко, Д. М.
Черкашина, В. Ю.
Бабіч, А. О.
Issue Date: 19-May-2011
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Одарченко М. С., Одарченко Д. М., Черкашина В. Ю., Сюсель О.О. Вплив низьких температур на фізико-хімічні показники листкового тіста. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 трав. 2011 р. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 2. С. 95-96
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33730
Appears in Collections:Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy dop.Mizhnar.nauk._prakt.konf.19.05.2011_2-95-96.pdf291.89 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.