Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Browsing by Author Нєміріч, О. В.
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 24
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2013
Андрагогіка − сучасна модель навчання
Гавриш, А. В.
;
Нєміріч, О. В.
;
Шевченко, О. Є.
;
Доценко, В. Ф.
2011
Вивчення функціонально-технологічних властивостей сушеного м'ясного напівфабрикату
Євлаш, В. В.
;
Нєміріч, О. В.
;
Синько, Д. А.
2011
Використання фітогліканів нового гібрида кукурудзи в технології хлібобулочних виробів
Лисюк, Г. М.
;
Тимчук, С. М.
;
Нєміріч, О. В.
2011
Дослідження вуглеводного складу нових гібридів кукурудзи для одержання їстівного покриття в технології хлібобулочних виробів
Лисюк, Г. М.
;
Нєміріч, О. В.
;
Козлов, С. Л.
2012
Дослідження кінетики сушіння кабачків
Євлаш, В. В.
;
Нєміріч, О. В.
;
Цуркан, М. М.
;
Тарасенко, Т. А.
2017
Дослідження форм зв’язку води в кулінарних напівфабрикатах для перших страв
Пушка, О. С.
;
Диба, Я. С.
;
Нєміріч, О. В.
;
Іщенко, Т. І.
;
Гавриш, А. В.
2013
Дослідження якості хлібобулочних виробів, збагачених молочними білками і ПАР, під час зберігання
Шевченко, О. Є.
;
Ткачук, Ю. М.
;
Гавриш, А. В.
;
Нєміріч, О. В.
;
Доценко, В. Ф.
2011-05-19
Клінічна апробація жировмісного оздоблювального напівфабрикату, що містить гемове залізо
Гавриш, А. В.
;
Євлаш, В. В.
;
Нєміріч, О. В.
2012
Компетентнісний підхід та сучасні моделі навчання у вищих навчальних закладах
Нєміріч, О. В.
;
Гавриш, А. В.
;
Доценко, В. Ф.
2023
Концепція internet of things як сучасний інструмент закладів готельно-ресторанного господарства
Нєміріч, О. В.
;
Скирда, О. Є.
2013
Кінетика сушіння м’яса яловичини способом змішаного теплопідведення
Погожих, М. І.
;
Євлаш, В. В.
;
Нєміріч, О. В.
;
Максименко, А. Є.
2014
Основи наукових досліджень і технічної творчості
Лисюк, Г. М.
;
Шидакова-Каменюка, О. Г.
;
Самохвалова, О. В.
;
Нєміріч, О. В.
;
Дьяков, О. Г.
2011-05-19
Плівкоутворюючі властивості вуглеводів нових гібридів кукурудзи для покриття хлібобулочних виробів
Лисюк, Г. М.
;
Нєміріч, О. В.
;
Тимчук, С. М.
2013
Реологічні характеристики фітокаротиноїдного олійного напівфабрикату для виробництва соусів емульсійного типу
Арсеньєва, Л. Ю.
;
Нєміріч, О. В.
;
Гончарук, О. В.
;
Лявинець, Г. М.
2019
Розробка та впровадження нових навчальних дисциплін у закладах вищої освіти
Нєміріч, О. В.
;
Силка, І. М.
2011
Створення кондитерської продукції антианемічного спрямування з використанням різних форм заліза
Гавриш, А. В.
;
Євлаш, В. В.
;
Нєміріч, О. В.
2009
Технологія дієтичних добавок на основі крові великої рогатої худоби і рослинної сировини
Погожих, М. І.
;
Євлаш, В. В.
;
Нєміріч, О. В.
2010
Технологія жирового напівфабрикату для кондитерської та шоколадної глазурі антианемічного спрямування
Погожих, М. І.
;
Євлаш, В. В.
;
Нєміріч, О. В.
;
Гавриш, А. В.
2011
Технологія напівфабрикату з сушених кабачків для кулінарних виробів
Євлаш, В. В.
;
Нєміріч, О. В.
;
Кортяк, Т. А.
;
Самойлова, А. А.
2011-05-19
Технологія сушених овочевих напівфабрикатів для кулінарних виробів
Євлаш, В. В.
;
Нєміріч, О. В.
;
Кортяк, Т. О.