Browsing by Author Нєміріч, О. В.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 24  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2013Андрагогіка − сучасна модель навчанняГавриш, А. В.; Нєміріч, О. В.; Шевченко, О. Є.; Доценко, В. Ф.
2011Вивчення функціонально-технологічних властивостей сушеного м'ясного напівфабрикатуЄвлаш, В. В.; Нєміріч, О. В.; Синько, Д. А.
2011Використання фітогліканів нового гібрида кукурудзи в технології хлібобулочних виробівЛисюк, Г. М.; Тимчук, С. М.; Нєміріч, О. В.
2011Дослідження вуглеводного складу нових гібридів кукурудзи для одержання їстівного покриття в технології хлібобулочних виробівЛисюк, Г. М.; Нєміріч, О. В.; Козлов, С. Л.
2012Дослідження кінетики сушіння кабачківЄвлаш, В. В.; Нєміріч, О. В.; Цуркан, М. М.; Тарасенко, Т. А.
2017Дослідження форм зв’язку води в кулінарних напівфабрикатах для перших стравПушка, О. С.; Диба, Я. С.; Нєміріч, О. В.; Іщенко, Т. І.; Гавриш, А. В.
2013Дослідження якості хлібобулочних виробів, збагачених молочними білками і ПАР, під час зберіганняШевченко, О. Є.; Ткачук, Ю. М.; Гавриш, А. В.; Нєміріч, О. В.; Доценко, В. Ф.
2011-05-19Клінічна апробація жировмісного оздоблювального напівфабрикату, що містить гемове залізоГавриш, А. В.; Євлаш, В. В.; Нєміріч, О. В.
2012Компетентнісний підхід та сучасні моделі навчання у вищих навчальних закладахНєміріч, О. В.; Гавриш, А. В.; Доценко, В. Ф.
2023Концепція internet of things як сучасний інструмент закладів готельно-ресторанного господарстваНєміріч, О. В.; Скирда, О. Є.
2013Кінетика сушіння м’яса яловичини способом змішаного теплопідведенняПогожих, М. І.; Євлаш, В. В.; Нєміріч, О. В.; Максименко, А. Є.
2014Основи наукових досліджень і технічної творчостіЛисюк, Г. М.; Шидакова-Каменюка, О. Г.; Самохвалова, О. В.; Нєміріч, О. В.; Дьяков, О. Г.
2011-05-19Плівкоутворюючі властивості вуглеводів нових гібридів кукурудзи для покриття хлібобулочних виробівЛисюк, Г. М.; Нєміріч, О. В.; Тимчук, С. М.
2013Реологічні характеристики фітокаротиноїдного олійного напівфабрикату для виробництва соусів емульсійного типуАрсеньєва, Л. Ю.; Нєміріч, О. В.; Гончарук, О. В.; Лявинець, Г. М.
2019Розробка та впровадження нових навчальних дисциплін у закладах вищої освітиНєміріч, О. В.; Силка, І. М.
2011Створення кондитерської продукції антианемічного спрямування з використанням різних форм залізаГавриш, А. В.; Євлаш, В. В.; Нєміріч, О. В.
2009Технологія дієтичних добавок на основі крові великої рогатої худоби і рослинної сировиниПогожих, М. І.; Євлаш, В. В.; Нєміріч, О. В.
2010Технологія жирового напівфабрикату для кондитерської та шоколадної глазурі антианемічного спрямуванняПогожих, М. І.; Євлаш, В. В.; Нєміріч, О. В.; Гавриш, А. В.
2011Технологія напівфабрикату з сушених кабачків для кулінарних виробівЄвлаш, В. В.; Нєміріч, О. В.; Кортяк, Т. А.; Самойлова, А. А.
2011-05-19Технологія сушених овочевих напівфабрикатів для кулінарних виробівЄвлаш, В. В.; Нєміріч, О. В.; Кортяк, Т. О.