Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/7072
Title: Основи наукових досліджень і технічної творчості
Authors: Лисюк, Г. М.
Шидакова-Каменюка, О. Г.
Самохвалова, О. В.
Нєміріч, О. В.
Дьяков, О. Г.
Keywords: науково-дослідницька діяльність;технічна творчість;наукові дослідження;науково-технічна інформація;науковедення;наукові твори
Issue Date: 2014
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Лисюк Г. М., Шидакова-Каменюка О. Г., Самохвалова О. В., Нєміріч О. В., Дьяков О. Г. Основи наукових досліджень і технічної творчості: навч. посіб.; за ред. проф. Г.М. Лисюк; Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2014. 202с.
Abstract: Дане видання пропонуєтся для студентів спеціальностей "Технологія харчування", "Технологія хліба, кондитерських, макароних виробів та харчоконцентратів", "Технологія зберігання, консервування та переробки плодів та овочів", "Технологія зберігання, консервування та переробки молока", "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса". Посібник може бути використаний також студентами споріднених спеціальностей, аспірантами, інженерно-технічними працівниками галузі науково-дослідницької сфери.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7072
ISBN: 978-966-405-326-3
Appears in Collections:Навчальні посібники

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ONDITT_14.pdf2.74 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.