Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55481
Title: Дослідження якості хлібобулочних виробів, збагачених молочними білками і ПАР, під час зберігання
Authors: Шевченко, О. Є.
Ткачук, Ю. М.
Гавриш, А. В.
Нєміріч, О. В.
Доценко, В. Ф.
Issue Date: 2013
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Шевченко О. Є., Ткачук Ю. М., Гавриш А. В., Нєміріч О. В., Доценко В. Ф. Дослідження якості хлібобулочних виробів, збагачених молочними білками і ПАР, під час зберігання. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвячена 75-річчю з дня народження ректора університету (1988-1991 рр.), доктора технічних наук, професора, члена-кореспондента ВАСГНІЛ Бєляєва Михайла Івановича, 19 листопада 2013 р. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 273-274.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55481
Appears in Collections:Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy_dop_Prohresyvna_tekhnika_ta_tekhnolohiyi_2013_1_273-274.pdf429 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.