Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5225
Title: Створення кондитерської продукції антианемічного спрямування з використанням різних форм заліза
Authors: Гавриш, А. В.
Євлаш, В. В.
Нєміріч, О. В.
Keywords: кондитерська продукція;продукція антианемічного спрямування
Issue Date: 2011
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Гавриш А. В., Євлаш В. В., Нєміріч О. В. Створення кондитерської продукції антианемічного спрямування з використанням різних форм заліза. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 2(14). C. 19-26.
Abstract: Розглянуто питання актуальності створення кондитерської продукції антианемічного спрямування.
The question of actuality of creation of pastry products of antianaemic orientation is considered.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5225
Appears in Collections:Випуск 2 (14)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2011_2_5.pdf337.76 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.