Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/29903
Title: Технологія сушених овочевих напівфабрикатів для кулінарних виробів
Authors: Євлаш, В. В.
Нєміріч, О. В.
Кортяк, Т. О.
Issue Date: 19-May-2011
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Євлаш В.В., Нєміріч О.В., Кортяк Т.О. Технологія сушених овочевих напівфабрикатів для кулінарних виробів. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 трав. 2011 р. Харків : ХДУХТ, 2021. Ч. 1. С. 32-33
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29903
Appears in Collections:Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy dop. Mizhnar. nauk._prakt. konf. 19.05.2011 r_1-32-33.pdf207.39 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.