Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38257
Title: Дослідження форм зв’язку води в кулінарних напівфабрикатах для перших страв
Authors: Пушка, О. С.
Диба, Я. С.
Нєміріч, О. В.
Іщенко, Т. І.
Гавриш, А. В.
Issue Date: 2017
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Пушка О. С., Диба Я. С., Нєміріч О. В., Іщенко Т. І., Гавриш А. В. Дослідження форм зв’язку води в кулінарних напівфабрикатах для перших страв. Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяченої 50-річчю заснування Харківського державного університету харчування та торгівлі й 10-річчю запровадження в Україні спеціальності «Готельно-ресторанна справа», 21 вересня 2017 р. Харків: ХДУХТ, 2017. С. 157-162.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38257
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2017_157-162.pdf715.34 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.