Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24738
Title: Вивчення функціонально-технологічних властивостей сушеного м'ясного напівфабрикату
Authors: Синько, Д. А.
metadata.dc.contributor.advisor: Євлаш, В. В.
Нєміріч, О. В.
Issue Date: 2011
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Синько Д. А. Вивчення функціонально-технологічних властивостей сушеного м'ясного напівфабрикату. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер.: Євлаш В. В., Нєміріч О. В. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 143.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24738
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_143.pdf118.29 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.