Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32073
Title: Реологічні характеристики фітокаротиноїдного олійного напівфабрикату для виробництва соусів емульсійного типу
Authors: Лявинець, Г. М.
metadata.dc.contributor.advisor: Арсеньєва, Л. Ю.
Нєміріч, О. В.
Гончарук, О. В.
Issue Date: 2013
Publisher: ХДУХТ
Citation: Лявинець Г. М., ГавришА. В. Реологічні характеристики фітокаротиноїдного олійного напівфабрикату для виробництва соусів емульсійного типу. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Арсеньєва Л. Ю., Нєміріч О. В., Гончарук О. В. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С.120.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32073
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_25.04.2013_1_120-120.pdf128.38 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.