Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32073
Title: | Реологічні характеристики фітокаротиноїдного олійного напівфабрикату для виробництва соусів емульсійного типу |
Authors: | Лявинець, Г. М. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Арсеньєва, Л. Ю. Нєміріч, О. В. Гончарук, О. В. |
Issue Date: | 2013 |
Publisher: | ХДУХТ |
Citation: | Лявинець Г. М., ГавришА. В. Реологічні характеристики фітокаротиноїдного олійного напівфабрикату для виробництва соусів емульсійного типу. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Арсеньєва Л. Ю., Нєміріч О. В., Гончарук О. В. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С.120. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32073 |
Appears in Collections: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
t_25.04.2013_1_120-120.pdf | 128.38 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.