Browsing by Author Неклеса, Ольга Павлівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 22  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2017Визначення вологоутримуючої здатності харчових систем на основі альгінату натрію та полісахаридівНеклеса, Ольга Павлівна; Яранцева, Євгенія Олександрівна; Пивоваров, Павло Петрович; Вовк, Валерія Сергіївна; Костигов, Кирило Володимирович
2014-03-11Гранульований продукт та спосіб його одержанняМороз, Оксана Володимирівна; Нагорний, Олександр Юрійович; Пивоваров, Євген Павлович; Неклеса, Ольга Павлівна
2015-12-10Дріжджове тістоНеклеса, Ольга Павлівна
2019-01-10Дріжджове тістоНеклеса, Ольга Павлівна; Пивоваров, Євген Павлович; Коротаєва, Євгенія Олександрівна
2017-07-10Дріжджове тістоНеклеса, Ольга Павлівна; Пивоваров, Євген Павлович; Нагорний, Олександр Юрійович
2017-09-11Дріжджовий вирібНеклеса, Ольга Павлівна; Пивоваров, Євген Павлович; Коротаєва, Євгенія Олександрівна
2015-12-10Здоба до дріжджового тістаНеклеса, Ольга Павлівна
2015Наукові аспекти технології солодких страв з капсульованими пробіотичними мікроорганізмамиКондратюк, Наталія Вячеславівна; Неклеса, Ольга Павлівна; Пивоваров, Євген Павлович
2017Обґрунтування технології капсулювання олієжирової сировини для харчової продукціїНеклеса, Ольга Павлівна; Коротаєва, Євгенія Олександрівна; Гринченко, Ольга Олексіївна; Пивоваров, Павло Петрович
2015Реалізація систем управління якістю в ресторанному господарствіПивоваров, Євген Павлович; Чорна, Ніна Вікторівна; Неклеса, Ольга Павлівна
2015-12-10Спосіб одержання дріжджового тістаНеклеса, Ольга Павлівна
2014-06-10Спосіб одержання капсул з внутрішнім умістом на основі жирівНеклеса, Ольга Павлівна; Коротаєва, Євгенія Олександрівна; Пивоваров, Павло Петрович
2015-06-10Спосіб одержання капсул з внутрішнім умістом на основі жирів та отримана на його основі капсулаНеклеса, Ольга Павлівна; Коротаєва, Євгенія Олександрівна; Пивоваров, Павло Петрович
2018-10-10Спосіб одержання начинок для борошняних кондитерських та кулінарних виробівНеклеса, Ольга Павлівна; Вовк, Валерія Сергіївна; Пивоваров, Євген Павлович
2017-07-10Спосіб одержання начинок для борошняних кондитерських та кулінарних виробівНеклеса, Ольга Павлівна; Вовк, Валерія Сергіївна; Пивоваров, Євген Павлович
2014-10-10Спосіб одержання пластичної кондитерської кремово-збивної масиГоральчук, Андрій Богданович; Омельченко, Світлана Богрисівна; Гринченко, Ольга Олексіївна; Неклеса, Ольга Павлівна
2014-12-10Спосіб одержання повітряно-горіхового напівфабрикатуГоральчук, Андрій Богданович; Товма, Лідія Федорівна; Гринченко, Ольга Олексіївна; Неклеса, Ольга Павлівна
2014-07-10Спосіб одержання твердої емульсії та тверда емульсіяНечепуренко, Кристина Борисівна; Пивоваров, Павло Петрович; Неклеса, Ольга Павлівна
2016Стандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістюНеклеса, Ольга Павлівна; Степанькова, Галина В'ячеславівна; Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Кравченко, Олена Іванівна
2016Стандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістюНеклеса, Ольга Павлівна; Степанькова, Галина В'ячеславівна; Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Кравченко, Олена Іванівна