Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Browsing by Author Неклеса, Ольга Павлівна
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 22
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2017
Визначення вологоутримуючої здатності харчових систем на основі альгінату натрію та полісахаридів
Неклеса, Ольга Павлівна
;
Яранцева, Євгенія Олександрівна
;
Пивоваров, Павло Петрович
;
Вовк, Валерія Сергіївна
;
Костигов, Кирило Володимирович
2014-03-11
Гранульований продукт та спосіб його одержання
Мороз, Оксана Володимирівна
;
Нагорний, Олександр Юрійович
;
Пивоваров, Євген Павлович
;
Неклеса, Ольга Павлівна
2015-12-10
Дріжджове тісто
Неклеса, Ольга Павлівна
2019-01-10
Дріжджове тісто
Неклеса, Ольга Павлівна
;
Пивоваров, Євген Павлович
;
Коротаєва, Євгенія Олександрівна
2017-07-10
Дріжджове тісто
Неклеса, Ольга Павлівна
;
Пивоваров, Євген Павлович
;
Нагорний, Олександр Юрійович
2017-09-11
Дріжджовий виріб
Неклеса, Ольга Павлівна
;
Пивоваров, Євген Павлович
;
Коротаєва, Євгенія Олександрівна
2015-12-10
Здоба до дріжджового тіста
Неклеса, Ольга Павлівна
2015
Наукові аспекти технології солодких страв з капсульованими пробіотичними мікроорганізмами
Кондратюк, Наталія Вячеславівна
;
Неклеса, Ольга Павлівна
;
Пивоваров, Євген Павлович
2017
Обґрунтування технології капсулювання олієжирової сировини для харчової продукції
Неклеса, Ольга Павлівна
;
Коротаєва, Євгенія Олександрівна
;
Гринченко, Ольга Олексіївна
;
Пивоваров, Павло Петрович
2015
Реалізація систем управління якістю в ресторанному господарстві
Пивоваров, Євген Павлович
;
Чорна, Ніна Вікторівна
;
Неклеса, Ольга Павлівна
2015-12-10
Спосіб одержання дріжджового тіста
Неклеса, Ольга Павлівна
2014-06-10
Спосіб одержання капсул з внутрішнім умістом на основі жирів
Неклеса, Ольга Павлівна
;
Коротаєва, Євгенія Олександрівна
;
Пивоваров, Павло Петрович
2015-06-10
Спосіб одержання капсул з внутрішнім умістом на основі жирів та отримана на його основі капсула
Неклеса, Ольга Павлівна
;
Коротаєва, Євгенія Олександрівна
;
Пивоваров, Павло Петрович
2018-10-10
Спосіб одержання начинок для борошняних кондитерських та кулінарних виробів
Неклеса, Ольга Павлівна
;
Вовк, Валерія Сергіївна
;
Пивоваров, Євген Павлович
2017-07-10
Спосіб одержання начинок для борошняних кондитерських та кулінарних виробів
Неклеса, Ольга Павлівна
;
Вовк, Валерія Сергіївна
;
Пивоваров, Євген Павлович
2014-10-10
Спосіб одержання пластичної кондитерської кремово-збивної маси
Горальчук, Андрій Богданович
;
Омельченко, Світлана Богрисівна
;
Гринченко, Ольга Олексіївна
;
Неклеса, Ольга Павлівна
2014-12-10
Спосіб одержання повітряно-горіхового напівфабрикату
Горальчук, Андрій Богданович
;
Товма, Лідія Федорівна
;
Гринченко, Ольга Олексіївна
;
Неклеса, Ольга Павлівна
2014-07-10
Спосіб одержання твердої емульсії та тверда емульсія
Нечепуренко, Кристина Борисівна
;
Пивоваров, Павло Петрович
;
Неклеса, Ольга Павлівна
2016
Стандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістю
Неклеса, Ольга Павлівна
;
Степанькова, Галина В'ячеславівна
;
Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна
;
Кравченко, Олена Іванівна
2016
Стандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістю
Неклеса, Ольга Павлівна
;
Степанькова, Галина В'ячеславівна
;
Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна
;
Кравченко, Олена Іванівна