Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19946
Title: | Стандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістю |
Authors: | Неклеса, Ольга Павлівна Степанькова, Галина В'ячеславівна Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна Кравченко, Олена Іванівна |
Keywords: | метрологія;сертифікація;стандартизація;управління якістю |
Issue Date: | 2016 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Неклеса О. П., Степанькова Г. В., Шидакова-Каменюка О. Г., Кравченко О. І. Стандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістю: методичні вказівки до викон. практ. роб. для студ. напр. підгот. 6.051701 "Харчові технології та інженерія" спец. "Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів"; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2016. 87 с. |
Abstract: | Загальними задачами дисципліни "Стандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістю" призначено: знайомство із структурою і функціями органів з стандартизації і сертифікації продукції, вивчення правил і порядку складання, оформлення і затвердження нормативної документації, порядку внесення змін у діючі нормативні документи; вивчення правил складання документів щодо сертифікації продукції. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19946 |
Appears in Collections: | Методичні вказівки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
standartyzatsiya_metrolohiya_sertyfikatsiya_tkh_MV_2016.pdf | 1.42 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.