Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28107
Title: Обґрунтування технології капсулювання олієжирової сировини для харчової продукції
Authors: Неклеса, Ольга Павлівна
Коротаєва, Євгенія Олександрівна
Гринченко, Ольга Олексіївна
Пивоваров, Павло Петрович
Issue Date: 2017
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Неклеса О. П., Коротаєва Є. О., Гринченко О. О., Пивоваров П. П. Обґрунтування технології капсулювання олієжирової сировини для харчової продукції. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали другої Міжнар. наук.-практ. конф., 05-07 вересня 2017 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2017. С. 271-272.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28107
Appears in Collections:Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2017_271-272.pdf99.22 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.