Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12420
Title: Дріжджове тісто
Authors: Неклеса, Ольга Павлівна
Issue Date: 10-Dec-2015
Citation: Дріжджове тісто. Патент України на корисну модель № 103252, МПК (2015.01), A21D 8/00, A23P 1/00. О. П. Неклеса. № u 2015 05350. Заявл. 02.06.2015. Опубл. 10.12.2015, Бюл.№ 23. 8 с.
Series/Report no.: 11;103252
Abstract: Дріжджове тісто, одержане з використанням дріжджів або інших видів бродильної мікрофлори, причому здоба вказаного дріжджового тіста знаходиться у формі капсул з полісахаридною термостабільною оболонкою з внутрішнім умістом у вигляді суміші жирової складової, цукру та/чи цукроподібних речовин за співвідношенням дріжджове тісто:капсули як (99,0:60,0)÷(1,0:40,0) (мас. %), при цьому співвідношення жирова складова: цукор та/чи цукроподібні речовини у вказаній суміші складає як (99,0:80,0)÷(1,0:20,0) (мас. %).
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12420
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
103252.pdf206.44 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.