Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21584
Title: Наукові аспекти технології солодких страв з капсульованими пробіотичними мікроорганізмами
Authors: Кондратюк, Наталія Вячеславівна
Неклеса, Ольга Павлівна
Пивоваров, Євген Павлович
Keywords: солодкі страви;кулінарна продукція;пробіотики;капсульовані продукти
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Кондратюк Н. В., Неклеса О. П., Пивоваров Є. П. Наукові аспекти технології солодких страв з капсульованими пробіотичними мікроорганізмами: монографія. Харків: ХДУХТ, 2015. 139 с.
Abstract: У монографії обгрунтовано наукові теоретичні та практичні засади технології капсульованих продуктів із пробіотичними мікроорганізмами та солодких страв на їх основі.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21584
Appears in Collections:Монографії

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MON_mikroorhanizmy_15.pdf7.55 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.