Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21584
Title: | Наукові аспекти технології солодких страв з капсульованими пробіотичними мікроорганізмами |
Authors: | Кондратюк, Наталія Вячеславівна Неклеса, Ольга Павлівна Пивоваров, Євген Павлович |
Keywords: | солодкі страви;кулінарна продукція;пробіотики;капсульовані продукти |
Issue Date: | 2015 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Кондратюк Н. В., Неклеса О. П., Пивоваров Є. П. Наукові аспекти технології солодких страв з капсульованими пробіотичними мікроорганізмами: монографія. Харків: ХДУХТ, 2015. 139 с. |
Abstract: | У монографії обгрунтовано наукові теоретичні та практичні засади технології капсульованих продуктів із пробіотичними мікроорганізмами та солодких страв на їх основі. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21584 |
Appears in Collections: | Монографії |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
MON_mikroorhanizmy_15.pdf | 7.55 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.