Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20057
Title: Реалізація систем управління якістю в ресторанному господарстві
Authors: Пивоваров, Євген Павлович
Чорна, Ніна Вікторівна
Неклеса, Ольга Павлівна
Keywords: ресторанний бізнес;управління якістю;кулінарна продукція;якість товарів
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Пивоваров Є. П., Чорна Н. В., Неклеса О. П. Реалізація систем управління якістю в ресторанному господарстві: методичні вказівки та індивідуальні завдання для самостійної роботи; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків : ХДУХТ, 2015. 34 с.
Abstract: Метою викладання дисципліни «Реалізація систем управління якістю в ресторанному господарстві» є формування системних знань, умінь та професійних компетенцій в області систем управління якістю кулінарної продукції закладів ресторанного господарства (ЗРГ) та формування поняття про якість як головного фактору конкурентоспроможності підприємства, оволодіння принципами побудови та функціонування, методами реалізації систем управління якістю продукції, вивчення нормативно-законодавчих, організаційних та економічних питань з управління якістю товарів.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20057
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
realizatsiya_system_upravlinnya_samost_robota_MV_2015.pdf471.74 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.