Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/12419
Title: Здоба до дріжджового тіста
Authors: Неклеса, Ольга Павлівна
Issue Date: 10-Dec-2015
Citation: Здоба до дріжджового тіста. Патент України на корисну модель № 103249, МПК (2015.01), A21D 8/00, A23P 1/10 (2006.01). О. П. Неклеса. № u 2015 05339. Заявл. 02.06.2015. Опубл. 10.12.2015, Бюл.№ 23. 8 с.
Series/Report no.: 11;103249
Abstract: Здоба використовується для одержання дріжджового тіста, яке одержане з використанням дріжджів або інших видів бродильної мікрофлори. Здоба виконана у формі капсул з полісахаридною термостабільною оболонкою з внутрішнім умістом у вигляді суміші жирової складової, цукру та/чи цукроподібних речовин, при цьому співвідношення жирова складова: цукор та/чи цукроподібні речовини у вказаній суміші складає як (99,0:80,0)÷(1,0:20,0) (мас. %).
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/12419
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
103249.pdf270.57 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.