Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Browsing by Author Крутовий, Ж. А.
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 41
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2015
Агрегування навчальних дисциплін та підвищення якості вищої освіти
Крутовий, Ж. А.
;
Софронова, М. С.
;
Борисова, А. О.
2016
Актуальність створення інтегральних навчальних дисциплін із фізико-математичним інструментарієм
Погожих, М. І.
;
Крутовий, Ж. А.
;
Іштван, Є. О.
;
Павлюк, І. М.
2011
Аналіз забезпечення кальцієм добових раціонів харчування студентів-технологів
Крутовий, Ж. А.
;
Касілова, Л. О.
;
Запаренко, Г. В.
;
Берлінська, О. С.
2011
Аналіз забезпечення кальцієм добових раціонів харчування студентів-технологів
Крутовий, Ж. А.
;
Касілова, Л. О.
;
Запаренко, Г. В.
;
Берлінська, О. С.
2013
Аналіз забезпечення систем харчування лікувального призначення збалансованими групами нутрієнтів
Черевко, О. І.
;
Крутовий, Ж. А.
;
Запаренко, Г. В.
;
Фалько, О. О.
;
Юрченко, І. Ю.
2012
Аналіз харчової та біологічної цінності раціонів лікувально-профілактичної дії без м’яса та риби
Крутовий, Ж. А.
;
Касілова, Л. О.
;
Приказчикова, Ю. Ю.
;
Запаренко, Г. В.
2013
Борошняні вироби, збагачені органічним селеном, як елементи систем харчування
Черевко, О. І.
;
Крутовий, Ж. А.
;
Михайлов, В. М.
;
Запаренко, Г. В.
2010
Деякі проблеми розробки показників якості кулінарної продукції
Касілова, Л. О.
;
Крутовий, Ж. А.
;
Бородіна, Л. В.
2010
Застосування методики комплексної органолептичної оцінки якості кулінарної продукції
Крайнюк, Л. М.
;
Крутовий, Ж. А.
;
Касілова, Л. О.
2013
Кількісні показники збалансованості нутрієнтів на різних етапах створення систем харчування
Крутовий, Ж. А.
2013
Математична модель рецептури бісквіта "Буше" із максимальним вмістом вітамінів групи В і збалансованим складом незамінних амінокислот
Крутовий, Ж. А.
;
Запаренко, Г. В.
2012
Математичне моделювання вмісту інгредієнтів у рецептурі кексу зі збалансованим складом есенціальних нутрієнтів
Самохвалова, О. В.
;
Крутовий, Ж. А.
;
Запаренко, Г. В.
2013
Математичне моделювання збалансованого раціону з викорис-танням селенової булочки
Крутовий, Ж. А.
;
Запаренко, Г. В.
;
Бурлюбаєва, Т. М.
;
Мухін, Д. С.
2013
Математичні аспекти збалансування складу нутрієнтів у системах харчування
Черевко, О. І.
;
Крутовий, Ж. А.
2011
Математичні моделі проектування добових раціонів харчування з високим вмістом кальцію на базі раціонів одноразового споживання
Крутовий, Ж. А.
;
Півненко, А. О.
2011
Оптимізація вмісту інгредієнтів у раціонах одноразового споживання з високим вмістом кальцію
Крутовий, Ж. А.
;
Манжос, Н. В.
;
Запаренко, Г. В.
2012
Основні принципи створення систем харчування для профілактики та лікування захворювань, що виникають на тлі дефіциту кальцію
Черевко, О. І.
;
Крутовий, Ж. А.
;
Михайлов, В. М.
;
Касілова, Л. О.
2011
Особливості розробки рецептур кулінарної продукції дієтичного харчування у лікувальних закладах
Касілова, Л. О.
;
Крутовий, Ж. А.
;
Самойленко, О. С.
;
Запаренко, Г. В.
2012
Перспективи створення ефективних систем харчування лікувально-профілактичного призначення
Крутовий, Ж. А.
2012
Перспективи створення індивідуальних систем харчування для профілактики та лікування захворювань, що виникають через дефіцит кальцію
Черевко, О. І.
;
Крутовий, Ж. А.
;
Михайлов, В. М.
;
Касілова, Л. О.
;
Запаренко, Г. В.