Browsing by Author Крутовий, Ж. А.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 41  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2015Агрегування навчальних дисциплін та підвищення якості вищої освітиКрутовий, Ж. А.; Софронова, М. С.; Борисова, А. О.
2016Актуальність створення інтегральних навчальних дисциплін із фізико-математичним інструментаріємПогожих, М. І.; Крутовий, Ж. А.; Іштван, Є. О.; Павлюк, І. М.
2011Аналіз забезпечення кальцієм добових раціонів харчування студентів-технологівКрутовий, Ж. А.; Касілова, Л. О.; Запаренко, Г. В.; Берлінська, О. С.
2011Аналіз забезпечення кальцієм добових раціонів харчування студентів-технологівКрутовий, Ж. А.; Касілова, Л. О.; Запаренко, Г. В.; Берлінська, О. С.
2013Аналіз забезпечення систем харчування лікувального призначення збалансованими групами нутрієнтівЧеревко, О. І.; Крутовий, Ж. А.; Запаренко, Г. В.; Фалько, О. О.; Юрченко, І. Ю.
2012Аналіз харчової та біологічної цінності раціонів лікувально-профілактичної дії без м’яса та рибиКрутовий, Ж. А.; Касілова, Л. О.; Приказчикова, Ю. Ю.; Запаренко, Г. В.
2013Борошняні вироби, збагачені органічним селеном, як елементи систем харчуванняЧеревко, О. І.; Крутовий, Ж. А.; Михайлов, В. М.; Запаренко, Г. В.
2010Деякі проблеми розробки показників якості кулінарної продукціїКасілова, Л. О.; Крутовий, Ж. А.; Бородіна, Л. В.
2010Застосування методики комплексної органолептичної оцінки якості кулінарної продукціїКрайнюк, Л. М.; Крутовий, Ж. А.; Касілова, Л. О.
2013Кількісні показники збалансованості нутрієнтів на різних етапах створення систем харчуванняКрутовий, Ж. А.
2013Математична модель рецептури бісквіта "Буше" із максимальним вмістом вітамінів групи В і збалансованим складом незамінних амінокислотКрутовий, Ж. А.; Запаренко, Г. В.
2012Математичне моделювання вмісту інгредієнтів у рецептурі кексу зі збалансованим складом есенціальних нутрієнтівСамохвалова, О. В.; Крутовий, Ж. А.; Запаренко, Г. В.
2013Математичне моделювання збалансованого раціону з викорис-танням селенової булочкиКрутовий, Ж. А.; Запаренко, Г. В.; Бурлюбаєва, Т. М.; Мухін, Д. С.
2013Математичні аспекти збалансування складу нутрієнтів у системах харчуванняЧеревко, О. І.; Крутовий, Ж. А.
2011Математичні моделі проектування добових раціонів харчування з високим вмістом кальцію на базі раціонів одноразового споживанняКрутовий, Ж. А.; Півненко, А. О.
2011Оптимізація вмісту інгредієнтів у раціонах одноразового споживання з високим вмістом кальціюКрутовий, Ж. А.; Манжос, Н. В.; Запаренко, Г. В.
2012Основні принципи створення систем харчування для профілактики та лікування захворювань, що виникають на тлі дефіциту кальціюЧеревко, О. І.; Крутовий, Ж. А.; Михайлов, В. М.; Касілова, Л. О.
2011Особливості розробки рецептур кулінарної продукції дієтичного харчування у лікувальних закладахКасілова, Л. О.; Крутовий, Ж. А.; Самойленко, О. С.; Запаренко, Г. В.
2012Перспективи створення ефективних систем харчування лікувально-профілактичного призначенняКрутовий, Ж. А.
2012Перспективи створення індивідуальних систем харчування для профілактики та лікування захворювань, що виникають через дефіцит кальціюЧеревко, О. І.; Крутовий, Ж. А.; Михайлов, В. М.; Касілова, Л. О.; Запаренко, Г. В.