Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4354
Title: | Перспективи створення ефективних систем харчування лікувально-профілактичного призначення |
Authors: | Крутовий, Ж. А. |
Keywords: | система харчування;кальцій;нутрієнти;дефіцит кальцію;лікувально-профілактичне харчування |
Issue Date: | 2012 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Крутовий Ж. А. Перспективи створення ефективних систем харчування лікувально-профілактичного призначення. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 2(16). C. 42-52. |
Abstract: | Запропоновано науково обґрунтований підхід до проектування систем
харчування довготривалої оздоровчої дії. Детально розроблені етапи
створення систем харчування з високим вмістом збалансованого кальцію та
збагачених нутрієнтами, необхідними для його засвоєння; систем,
призначених для профілактики та лікування хвороб, залежних, зокрема, від
дефіциту кальцію в організмі споживача. Scientifically substantiated approach to projecting of long-term health improving nutrition systems is suggested. Stages of creating nutrition systems with high content of balanced calcium and enriched by nutrients required for its digestion, and systems designed for the prevention and treatment of the diseases depending on calcium deficiency in the consumer’s organism are worked out in detail. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4354 |
Appears in Collections: | Випуск 2 (16) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2012_2_9.pdf | 1.11 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.