Browsing by Author Желєва, Тетяна Сергіївна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 27  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2019Актуальні проблеми технології галузіЯнчева, Марина Олександрівна; Желєва, Тетяна Сергіївна
2019Вивчення функціонально-технологічних властивостей білків соняшникуКамсуліна, Наталія Валеріївна; Желєва, Тетяна Сергіївна; Павлова, Оксана Володимирівна
2018Дослідження біологічної цінності напівфабрикатів м’ясних посічених заморожених із використанням сумішей "KrioMeat" під час зберіганняЖелєва, Тетяна Сергіївна; Янчева, Марина Олександрівна; Гринченко, Ольга Олексіївна
2024Навчальна практика: програма та метод вказівки, спец. 181 Харчові технологіїОнищенко, В`ячеслав Миколайович; Большакова, Вікторія Анатоліївна; Желєва, Тетяна Сергіївна
2016Наукові основи використання сухих сумішей кріостабілізуючої дії в технологіях напівфабрикатів м'ясних замороженихЖелєва, Тетяна Сергіївна; Янчева, Марина Олександрівна; Гринченко, Ольга Олексіївна; Погожих, Микола Іванович
2020Сировинні ресурси технологіі галузіГринченко, Наталія Геннадіївна; Желєва, Тетяна Сергіївна
2014-10-27Спосіб виробництва заморожених м'ясних посічених напівфабрикатівЯнчева, Марина Олександрівна; Желєва, Тетяна Сергіївна; Гринченко, Ольга Олексіївна; Большакова, Вікторія Анатолівна; Гринченко, Наталя Геннадіївна
2015-01-12Спосіб виробництва заморожених м’ясних посічених напівфабрикатівЯнчева, Марина Олександрівна; Желєва, Тетяна Сергіївна; Гринченко, Ольга Олексіївна; Большакова, Вікторія Анатоліївна; Гринченко, Наталія Геннадіївна
2022-09-28Спосіб отримання пастилиДаюб, Антанус; Перцевий, Федір Всеволодович; Камсуліна, Наталія Валеріївна; Гурський, Петро Васильович; Омельченко, Світлана Борисівна; Желєва, Тетяна Сергіївна; Юрченко, Світлана Леонідівна; Колеснікова, Марина Борисівна; Черемська, Тетяна Володимірівна; Янчик, Марія Володимирівна
2022-09-28Спосіб отримання пастили білковоїДаюб, Антанус; Перцевий, Федір Всеволодович; Камсуліна, Наталія Валеріївна; Гурський, Петро Васильович; Омельченко, Світлана Борисівна; Желєва, Тетяна Сергіївна; Колеснікова, Марина Борисівна; Юрченко, Світлана Леонідівна; Черемська, Тетяна Володимірівна; Янчик, Марія Володимирівна
2022-08-17Спосіб отримання пастили білковоїДаюб, Антанус; Перцевий, Федір Всеволодович; Камсуліна, Наталія Валеріївна; Гурський, Петро Васильович; Омельченко, Світлана Борисівна; Желєва, Тетяна Сергіївна; Юрченко, Світлана Леонідівна; Колеснікова, Марина Борисівна; Черемська, Тетяна Володимірівна; Янчик, Марія Володимирівна
2014-10-27Суміш кріопротекторна "Kriomeat" СК 001 для виробництва заморожених м'ясних посічених напівфабрикатівЯнчева, Марина Олександрівна; Желєва, Тетяна Сергіївна; Гринченко, Ольга Олексіївна; Большакова, Вікторія Анатолівна; Гринченко, Наталя Геннадіївна
2015-01-12Суміш кріопротекторна «Кріомеат» СК 002 для виробництва заморожених м’ясних посічених напівфабрикатівЯнчева, Марина Олександрівна; Желєва, Тетяна Сергіївна; Гринченко, Ольга Олексіївна; Большакова, Вікторія Анатолівна; Гринченко, Наталя Геннадіївна
2018Теоретичне та експериментальне обгрунтування використання композицій кріостабілізуючої дії в технології напівфабрикатів м'ясних посічених замороженихЯнчева, Марина Олександрівна; Гринченко, Ольга Олексіївна; Потапов, Володимир Олексійович; Дроменко, Олена Борисівна; Желєва, Тетяна Сергіївна
2016Теоретичні основи харчових виробництвГринченко, Наталія Геннадіївна; Большакова, Вікторія Анатоліївна; Желєва, Тетяна Сергіївна
2018Технологічні основи виробництва напівфабрикатів м’ясних посічених заморожених з використанням композицій кріостабілізуючої діїЯнчева, Марина Олександрівна; Гринченко, Ольга Олексіївна; Погожих, Микола Іванович; Дроменко, Олена Борисівна; Желєва, Тетяна Сергіївна
2016Технологія м'ясних продуктів функціонального призначенняКамсуліна, Наталія Валеріївна; Желєва, Тетяна Сергіївна
2015Технологія напівфабрикатів м’ясних посічених заморожених з використанням сумішей кріопротекторної дії: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.16 – технологія харчової продукціїЯнчева, Марина Олександрівна; Желєва, Тетяна Сергіївна; Харківський державний університет харчування та торгівлі
2016Технологія оздоровчих харчових продуктівЯнчева, Марина Олександрівна; Желєва, Тетяна Сергіївна
2018Формування сировинних ресурсівГринченко, Наталія Геннадіївна; Желєва, Тетяна Сергіївна