Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Browsing by Author Желєва, Тетяна Сергіївна
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 27
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2019
Актуальні проблеми технології галузі
Янчева, Марина Олександрівна
;
Желєва, Тетяна Сергіївна
2019
Вивчення функціонально-технологічних властивостей білків соняшнику
Камсуліна, Наталія Валеріївна
;
Желєва, Тетяна Сергіївна
;
Павлова, Оксана Володимирівна
2018
Дослідження біологічної цінності напівфабрикатів м’ясних посічених заморожених із використанням сумішей "KrioMeat" під час зберігання
Желєва, Тетяна Сергіївна
;
Янчева, Марина Олександрівна
;
Гринченко, Ольга Олексіївна
2024
Навчальна практика: програма та метод вказівки, спец. 181 Харчові технології
Онищенко, В`ячеслав Миколайович
;
Большакова, Вікторія Анатоліївна
;
Желєва, Тетяна Сергіївна
2016
Наукові основи використання сухих сумішей кріостабілізуючої дії в технологіях напівфабрикатів м'ясних заморожених
Желєва, Тетяна Сергіївна
;
Янчева, Марина Олександрівна
;
Гринченко, Ольга Олексіївна
;
Погожих, Микола Іванович
2020
Сировинні ресурси технологіі галузі
Гринченко, Наталія Геннадіївна
;
Желєва, Тетяна Сергіївна
2014-10-27
Спосіб виробництва заморожених м'ясних посічених напівфабрикатів
Янчева, Марина Олександрівна
;
Желєва, Тетяна Сергіївна
;
Гринченко, Ольга Олексіївна
;
Большакова, Вікторія Анатолівна
;
Гринченко, Наталя Геннадіївна
2015-01-12
Спосіб виробництва заморожених м’ясних посічених напівфабрикатів
Янчева, Марина Олександрівна
;
Желєва, Тетяна Сергіївна
;
Гринченко, Ольга Олексіївна
;
Большакова, Вікторія Анатоліївна
;
Гринченко, Наталія Геннадіївна
2022-09-28
Спосіб отримання пастили
Даюб, Антанус
;
Перцевий, Федір Всеволодович
;
Камсуліна, Наталія Валеріївна
;
Гурський, Петро Васильович
;
Омельченко, Світлана Борисівна
;
Желєва, Тетяна Сергіївна
;
Юрченко, Світлана Леонідівна
;
Колеснікова, Марина Борисівна
;
Черемська, Тетяна Володимірівна
;
Янчик, Марія Володимирівна
2022-09-28
Спосіб отримання пастили білкової
Даюб, Антанус
;
Перцевий, Федір Всеволодович
;
Камсуліна, Наталія Валеріївна
;
Гурський, Петро Васильович
;
Омельченко, Світлана Борисівна
;
Желєва, Тетяна Сергіївна
;
Колеснікова, Марина Борисівна
;
Юрченко, Світлана Леонідівна
;
Черемська, Тетяна Володимірівна
;
Янчик, Марія Володимирівна
2022-08-17
Спосіб отримання пастили білкової
Даюб, Антанус
;
Перцевий, Федір Всеволодович
;
Камсуліна, Наталія Валеріївна
;
Гурський, Петро Васильович
;
Омельченко, Світлана Борисівна
;
Желєва, Тетяна Сергіївна
;
Юрченко, Світлана Леонідівна
;
Колеснікова, Марина Борисівна
;
Черемська, Тетяна Володимірівна
;
Янчик, Марія Володимирівна
2014-10-27
Суміш кріопротекторна "Kriomeat" СК 001 для виробництва заморожених м'ясних посічених напівфабрикатів
Янчева, Марина Олександрівна
;
Желєва, Тетяна Сергіївна
;
Гринченко, Ольга Олексіївна
;
Большакова, Вікторія Анатолівна
;
Гринченко, Наталя Геннадіївна
2015-01-12
Суміш кріопротекторна «Кріомеат» СК 002 для виробництва заморожених м’ясних посічених напівфабрикатів
Янчева, Марина Олександрівна
;
Желєва, Тетяна Сергіївна
;
Гринченко, Ольга Олексіївна
;
Большакова, Вікторія Анатолівна
;
Гринченко, Наталя Геннадіївна
2018
Теоретичне та експериментальне обгрунтування використання композицій кріостабілізуючої дії в технології напівфабрикатів м'ясних посічених заморожених
Янчева, Марина Олександрівна
;
Гринченко, Ольга Олексіївна
;
Потапов, Володимир Олексійович
;
Дроменко, Олена Борисівна
;
Желєва, Тетяна Сергіївна
2016
Теоретичні основи харчових виробництв
Гринченко, Наталія Геннадіївна
;
Большакова, Вікторія Анатоліївна
;
Желєва, Тетяна Сергіївна
2018
Технологічні основи виробництва напівфабрикатів м’ясних посічених заморожених з використанням композицій кріостабілізуючої дії
Янчева, Марина Олександрівна
;
Гринченко, Ольга Олексіївна
;
Погожих, Микола Іванович
;
Дроменко, Олена Борисівна
;
Желєва, Тетяна Сергіївна
2016
Технологія м'ясних продуктів функціонального призначення
Камсуліна, Наталія Валеріївна
;
Желєва, Тетяна Сергіївна
2015
Технологія напівфабрикатів м’ясних посічених заморожених з використанням сумішей кріопротекторної дії: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.16 – технологія харчової продукції
Янчева, Марина Олександрівна
;
Желєва, Тетяна Сергіївна
;
Харківський державний університет харчування та торгівлі
2016
Технологія оздоровчих харчових продуктів
Янчева, Марина Олександрівна
;
Желєва, Тетяна Сергіївна
2018
Формування сировинних ресурсів
Гринченко, Наталія Геннадіївна
;
Желєва, Тетяна Сергіївна