Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Browsing by Author Желєва, Тетяна Сергіївна
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 41
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2019
Актуальні проблеми технології галузі
Янчева, Марина Олександрівна
;
Желєва, Тетяна Сергіївна
2022
Актуальні проблеми технології галузі: зб. тестових завдань, спец. 181 Харчові технології
Янчева, Марина Олександрівна
;
Желєва, Тетяна Сергіївна
2019
Вивчення функціонально-технологічних властивостей білків соняшнику
Камсуліна, Наталія Валеріївна
;
Желєва, Тетяна Сергіївна
;
Павлова, Оксана Володимирівна
2018
Дослідження біологічної цінності напівфабрикатів м’ясних посічених заморожених із використанням сумішей "KrioMeat" під час зберігання
Желєва, Тетяна Сергіївна
;
Янчева, Марина Олександрівна
;
Гринченко, Ольга Олексіївна
2021
Застосування в м’ясній промисловості харчових добавок та інгредієнтів на основі гідроколоїдів
Розуменко, Анастасія Романівна
;
Желєва, Тетяна Сергіївна
2024
Навчальна практика: програма та метод вказівки, спец. 181 Харчові технології
Онищенко, В`ячеслав Миколайович
;
Большакова, Вікторія Анатоліївна
;
Желєва, Тетяна Сергіївна
2016
Наукові основи використання сухих сумішей кріостабілізуючої дії в технологіях напівфабрикатів м'ясних заморожених
Желєва, Тетяна Сергіївна
;
Янчева, Марина Олександрівна
;
Гринченко, Ольга Олексіївна
;
Погожих, Микола Іванович
2020
Сировинні ресурси технологіі галузі
Гринченко, Наталія Геннадіївна
;
Желєва, Тетяна Сергіївна
2014-10-27
Спосіб виробництва заморожених м'ясних посічених напівфабрикатів
Янчева, Марина Олександрівна
;
Желєва, Тетяна Сергіївна
;
Гринченко, Ольга Олексіївна
;
Большакова, Вікторія Анатолівна
;
Гринченко, Наталя Геннадіївна
2015-01-12
Спосіб виробництва заморожених м’ясних посічених напівфабрикатів
Янчева, Марина Олександрівна
;
Желєва, Тетяна Сергіївна
;
Гринченко, Ольга Олексіївна
;
Большакова, Вікторія Анатоліївна
;
Гринченко, Наталія Геннадіївна
2023-05-17
Спосіб виробництва напівфабрикату м’ясного реструктурованого замороження
Янчева, Марина Олександрівна
;
Дроменко, Олена Борисівна
;
Большакова, Вікторія Анатоліївна
;
Онищенко, В'ячеслав Миколайович
;
Інжиянц, Артем Тігранович
;
Інжиянц, Самвел Тігранович
;
Желєва, Тетяна Сергіївна
2022-10-19
Спосіб одержання суміші кріостабілізуючої для виробництва заморожених м'ясних посічених напівфабрикатів
Желєва, Тетяна Сергіївна
;
Большакова, Вікторія Анатоліївна
;
Дроменко, Олена Борисівна
;
Онищенко, В'ячеслав Миколайович
;
Янчева, Марина Олександрівна
;
Камсуліна, Наталія Валеріївна
;
Колеснікова, Марина Борисівна
;
Юрченко, Світлана Леонідівна
;
Черемська, Тетяна Володимірівна
;
Омельченко, Світлана Борисівна
2022-09-28
Спосіб отримання пастили
Даюб, Антанус
;
Перцевий, Федір Всеволодович
;
Камсуліна, Наталія Валеріївна
;
Гурський, Петро Васильович
;
Омельченко, Світлана Борисівна
;
Желєва, Тетяна Сергіївна
;
Юрченко, Світлана Леонідівна
;
Колеснікова, Марина Борисівна
;
Черемська, Тетяна Володимірівна
;
Янчик, Марія Володимирівна
2022-09-28
Спосіб отримання пастили білкової
Даюб, Антанус
;
Перцевий, Федір Всеволодович
;
Камсуліна, Наталія Валеріївна
;
Гурський, Петро Васильович
;
Омельченко, Світлана Борисівна
;
Желєва, Тетяна Сергіївна
;
Колеснікова, Марина Борисівна
;
Юрченко, Світлана Леонідівна
;
Черемська, Тетяна Володимірівна
;
Янчик, Марія Володимирівна
2022-08-17
Спосіб отримання пастили білкової
Даюб, Антанус
;
Перцевий, Федір Всеволодович
;
Камсуліна, Наталія Валеріївна
;
Гурський, Петро Васильович
;
Омельченко, Світлана Борисівна
;
Желєва, Тетяна Сергіївна
;
Юрченко, Світлана Леонідівна
;
Колеснікова, Марина Борисівна
;
Черемська, Тетяна Володимірівна
;
Янчик, Марія Володимирівна
2022-10-19
Спосіб отримання суміші кріостабілізуючої для виробництва заморожених м'ясних посічених напівфабрикатів
Желєва, Тетяна Сергіївна
;
Большакова, Вікторія Анатоліївна
;
Дроменко, Олена Борисівна
;
Онищенко, В'ячеслав Миколайович
;
Янчева, Марина Олександрівна
;
Камсуліна, Наталія Валеріївна
;
Колеснікова, Марина Борисівна
;
Юрченко, Світлана Леонідівна
;
Черемська, Тетяна Володимірівна
;
Омельченко, Світлана Борисівна
2014-10-27
Суміш кріопротекторна "Kriomeat" СК 001 для виробництва заморожених м'ясних посічених напівфабрикатів
Янчева, Марина Олександрівна
;
Желєва, Тетяна Сергіївна
;
Гринченко, Ольга Олексіївна
;
Большакова, Вікторія Анатолівна
;
Гринченко, Наталя Геннадіївна
2014-10-27
Суміш кріопротекторна "Kriomeat" СК 001 для виробництва заморожених м'ясних посічених напівфабрикатів
Янчева, Марина Олександрівна
;
Желєва, Тетяна Сергіївна
;
Гринченко, Ольга Олексіївна
;
Большакова, Вікторія Анатолівна
;
Гринченко, Наталя Геннадіївна
2015-01-12
Суміш кріопротекторна "Kriomeat" СК 002 для виробництва заморожених м'ясних посічених напівфабрикатів
Янчева, Марина Олександрівна
;
Желєва, Тетяна Сергіївна
;
Гринченко, Ольга Олексіївна
;
Большакова, Вікторія Анатолівна
;
Гринченко, Наталя Геннадіївна
2015-01-12
Суміш кріопротекторна «Кріомеат» СК 002 для виробництва заморожених м’ясних посічених напівфабрикатів
Янчева, Марина Олександрівна
;
Желєва, Тетяна Сергіївна
;
Гринченко, Ольга Олексіївна
;
Большакова, Вікторія Анатолівна
;
Гринченко, Наталя Геннадіївна