Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5019
Назва: Сировинні ресурси технологіі галузі
Автори: Гринченко, Наталія Геннадіївна
Желєва, Тетяна Сергіївна
Ключові слова: сировинні ресурси;тваринництво;переробка м'ясних сировинних ресурсів;готова продукція;м'ясопереробна промисловість;рослинництво
Дата публікації: 2020
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Гринченко Н. Г., Желєва Т. С. Сировинні ресурси технологіі галузі: опорний конспект лекцій для студентів дeннoï та заочної форм навчання спеціальності 181 «Харчові технологіі» (освітньо—професійна програма «Технологіі харчових продуктів тваринного походження») ступеня вищої освіти бакалавр; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2020. 118 с.
Короткий огляд (реферат): Мета викладання дисципліни "Сировинні ресурси технологіі галузі" полягає у визначенні рівня розвитку тваринництва в умовах прискоренного науково-технічного прогресу галузі,в наданні майбутнім фахівцям галузі теоретичних основ та практичних навичок організації раціонального забезпечення сировиною підприємств галузі, залучення до переробки нових видів сировинних ресурсів, поглиблення рівня переробки м'ясних сировинних ресурсів у готову продукцію.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5019
Розташовується у зібраннях:Курси лекцій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2020_pos20-1.pdf17.47 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.