Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/52701
Title: Навчальна практика: програма та метод вказівки, спец. 181 Харчові технології
Authors: Онищенко, В`ячеслав Миколайович
Большакова, Вікторія Анатоліївна
Желєва, Тетяна Сергіївна
Issue Date: 2024
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Навчальна практика: програма та метод. вказівки для студ. РВО бакалавр спец. 181 Харчові технології освітньо-професійної програми "Технології харчових виробництв"; уклад.: В. М. Онищенко, В. А. Большакова, Т. С. Желєва. Харків: ДБТУ, 2024. 19 с.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52701
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MV_NP_2_24.pdf1.37 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.