Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53305
Title: Суміш кріопротекторна "Kriomeat" СК 002 для виробництва заморожених м'ясних посічених напівфабрикатів
Authors: Янчева, Марина Олександрівна
Желєва, Тетяна Сергіївна
Гринченко, Ольга Олексіївна
Большакова, Вікторія Анатолівна
Гринченко, Наталя Геннадіївна
Issue Date: 12-Jan-2015
Citation: Суміш кріопротекторна "Kriomeat" СК 002 для виробництва заморожених м'ясних посічених напівфабрикатів: пат. 95893 Україна: МПК A23B 4/06 (2006.01) A23L 1/314 (2006.01). № u 2014 08188. М. О. Янчева, Т. С. Желєва, О. О. Гринченко, В. А. Большакова, Н. Г. Гринченко; заявл. 21.07.2014; опубл. 12.01.2015, Бюл.№ 1. 4 с.
Series/Report no.: 11;95893
Abstract: Суміш кріопротекторна "KrioMeat" CK 002 для виробництва заморожених м'ясних посічених напівфабрикатів, що включає полісахариди, причому як речовини полісахаридної природи використовують альгінат натрію та апельсинові харчові волокна.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53305
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
95893.pdf150.71 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.