Browsing by Author Дюкарева, Г. І.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 49  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2009Аналіз якості цегли вітчизняних і російських виробників та виявлення можливості невірного кодування цегли згідно з УКТ ЗЕДДюкарева, Г. І.; Акмен, В. О.
2009Визначення вмісту йоду в паштетах, виготовлених з використанням напівфабрикату кісткового харчового та еламінуДюкарева, Г. І.; Головко, Т. М.; Серік, М. Л.
2009Визначення впливу НКХ та еламіну на жироутримуючі характеристики паштетів та стійкість паштетної емульсіїДюкарева, Г. І.; Головко, Т. М.; Серік, М. Л.
2012Визначення можливості застосування еламіну у виробництві бісквіта як стабілізатораДюкарева, Г. І.; Гасанова, А. Е.
2009Визначення норм виходу анатомічних частин птиці імпортного походженняПостнов, Г. М.; Дюкарева, Г. І.; Лазарев, О. В.
2013Визначення ступеня збереженості йоду в процесі виробництва бісквітів підвищеної біологічної цінностіКорзун, В. Н.; Дюкарева, Г. І.; Гасанова, А. Е.
2014-05-22Вплив водного екстракту стевії на кінетику набрякання агаруДюкарева, Г. І.; Соколовська, О. О.
2013Вплив екстракту стевії на органолептичні показники цукрово-агаро-патокового сиропуДюкарева, Г. І.; Соколовська, О. О.
2010Вплив еламіну на поверхневий натяг водних розчинівДюкарева, Г. І.; Пак, А. О.; Білецька, Я. О.
2013Вплив еламіну та стевіозиду на якість клейковини борошнаДюкарева, Г. І.; Гасанова, А. Е.
2019Вплив йодовмісної добавки в технології харчових продуктів на формування їхніх споживних властивостейДейниченко, Г. В.; Дюкарева, Г. І.; Рижкова, Т. М.
2013Вплив овочевих та ягідних порошків на якість макаронних виробівДюкарева, Г. І.; Стьопін, Р. О.
2014-05-22Вплив пакувальних матеріалів на втрату вологи розробленими бісквітамиДюкарева, Г. І.; Гасанова, А. Е.
2011-10-20Вплив подрібнення ягідних пюре на структуроутворюючі показники зефіру з йодовмісною добавкою «еламін»Дюкарева, Г. І.; Білецька, Я. О.
2011Вплив подрібнення ягідних пюре на структуроутворюючі показники зефіру з йодовмісною добавкою – «Еламін»Дюкарева, Г. І.; Комендант, Ю. О.
2013Вплив природних добавок на якість бісквітівДюкарева, Г. І.; Гасанова, А. Е.
2011Вплив спільного використання еламіну та ягідних пюре на якість зефіруДюкарева, Г. І.; Білецька, Я. О.
2015Вплив творчої самостійної роботи на мотивацію студентів до навчанняДюкарева, Г. І.
2016Вплив температурного фактора на рухливість молекул води в зефірній та бісквітній масах з еламіномДейниченко, Г. В.; Дюкарева, Г. І.
2010Дослідження кольоровості зефірної маси за допомогою спектрофотометричного аналізуДюкарева, Г. І.; Тихенко, О. Ю.; Білецька, Я. О.