Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Browsing by Author Дюкарева, Г. І.
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 49
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2009
Аналіз якості цегли вітчизняних і російських виробників та виявлення можливості невірного кодування цегли згідно з УКТ ЗЕД
Дюкарева, Г. І.
;
Акмен, В. О.
2009
Визначення вмісту йоду в паштетах, виготовлених з використанням напівфабрикату кісткового харчового та еламіну
Дюкарева, Г. І.
;
Головко, Т. М.
;
Серік, М. Л.
2009
Визначення впливу НКХ та еламіну на жироутримуючі характеристики паштетів та стійкість паштетної емульсії
Дюкарева, Г. І.
;
Головко, Т. М.
;
Серік, М. Л.
2012
Визначення можливості застосування еламіну у виробництві бісквіта як стабілізатора
Дюкарева, Г. І.
;
Гасанова, А. Е.
2009
Визначення норм виходу анатомічних частин птиці імпортного походження
Постнов, Г. М.
;
Дюкарева, Г. І.
;
Лазарев, О. В.
2013
Визначення ступеня збереженості йоду в процесі виробництва бісквітів підвищеної біологічної цінності
Корзун, В. Н.
;
Дюкарева, Г. І.
;
Гасанова, А. Е.
2014-05-22
Вплив водного екстракту стевії на кінетику набрякання агару
Дюкарева, Г. І.
;
Соколовська, О. О.
2013
Вплив екстракту стевії на органолептичні показники цукрово-агаро-патокового сиропу
Дюкарева, Г. І.
;
Соколовська, О. О.
2010
Вплив еламіну на поверхневий натяг водних розчинів
Дюкарева, Г. І.
;
Пак, А. О.
;
Білецька, Я. О.
2013
Вплив еламіну та стевіозиду на якість клейковини борошна
Дюкарева, Г. І.
;
Гасанова, А. Е.
2019
Вплив йодовмісної добавки в технології харчових продуктів на формування їхніх споживних властивостей
Дейниченко, Г. В.
;
Дюкарева, Г. І.
;
Рижкова, Т. М.
2013
Вплив овочевих та ягідних порошків на якість макаронних виробів
Дюкарева, Г. І.
;
Стьопін, Р. О.
2014-05-22
Вплив пакувальних матеріалів на втрату вологи розробленими бісквітами
Дюкарева, Г. І.
;
Гасанова, А. Е.
2011-10-20
Вплив подрібнення ягідних пюре на структуроутворюючі показники зефіру з йодовмісною добавкою «еламін»
Дюкарева, Г. І.
;
Білецька, Я. О.
2011
Вплив подрібнення ягідних пюре на структуроутворюючі показники зефіру з йодовмісною добавкою – «Еламін»
Дюкарева, Г. І.
;
Комендант, Ю. О.
2013
Вплив природних добавок на якість бісквітів
Дюкарева, Г. І.
;
Гасанова, А. Е.
2011
Вплив спільного використання еламіну та ягідних пюре на якість зефіру
Дюкарева, Г. І.
;
Білецька, Я. О.
2015
Вплив творчої самостійної роботи на мотивацію студентів до навчання
Дюкарева, Г. І.
2016
Вплив температурного фактора на рухливість молекул води в зефірній та бісквітній масах з еламіном
Дейниченко, Г. В.
;
Дюкарева, Г. І.
2010
Дослідження кольоровості зефірної маси за допомогою спектрофотометричного аналізу
Дюкарева, Г. І.
;
Тихенко, О. Ю.
;
Білецька, Я. О.