Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58322
Title: Вплив йодовмісної добавки в технології харчових продуктів на формування їхніх споживних властивостей
Authors: Дейниченко, Г. В.
Дюкарева, Г. І.
Рижкова, Т. М.
Issue Date: 2019
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Дейниченко Г. В., Дюкарева Г. І., Рижкова Т. М. Вплив йодовмісної добавки в технології харчових продуктів на формування їхніх споживних властивостей. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали третьої Міжнар. наук.-практ. конф., 04-06 вересня 2019 р.; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 195-196.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58322
ISBN: 978-966-405-485-7
Appears in Collections:Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2019_195-196.pdf328.69 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.