Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Browsing by Author Гринченко, Ольга Олексіївна
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 67
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2017
Аналіз технологій продукції з сиру кисломолочного як передумова інноваційного задуму нової продукції
Тютюкова, Дар’я Олександрівна
;
Гринченко, Наталя Геннадіївна
;
Пивоваров, Павло Петрович
;
Гринченко, Ольга Олексіївна
2015
Визначення впливу харчових інгредієнтів на показники якості напівфабрикату збивного оздоблювального
Омельченко, Світлана Борисівна
;
Горальчук, Андрій Богданович
;
Гринченко, Ольга Олексіївна
2014
Визначення міцності міжфазних адсорбційних шарів у піноемульсійних системах
Омельченко, Світлана Борисівна
;
Горальчук, Андрій Богданович
;
Гринченко, Ольга Олексіївна
2014
Вплив рецептурних компонентів сухого жирового напівфабрикату для збивання на механічну міцність пінних мас
Котляр, Олег Володимирович
;
Горальчук, Андрій Богданович
;
Гринченко, Ольга Олексіївна
2018
Дослідження біологічної цінності напівфабрикатів м’ясних посічених заморожених із використанням сумішей "KrioMeat" під час зберігання
Желєва, Тетяна Сергіївна
;
Янчева, Марина Олександрівна
;
Гринченко, Ольга Олексіївна
2019
Експертиза товарів особистого призначення (Товари особистого призначення)
Колесник, Вікторія Валентинівна
;
Пенкіна, Наталія Михайлівна
;
Гринченко, Ольга Олексіївна
2014
Жировий напівфабрикат для піноподібної десертної продукції
Котляр, Олег Володимирович
;
Горальчук, Андрій Богданович
;
Гринченко, Ольга Олексіївна
2021
Загальні технології харчової промисловості. Частина 1
Перцевой, Федір Всеволодович
;
Ладика, Володимир Іванович
;
Пивоваров, Павло Петрович
;
Гринченко, Ольга Олексіївна
;
Камсуліна, Наталія Валеріївна
;
Дроменко, Олена Борисівна
;
Мельник, Оксана Юріївна
;
Котляр, Олег Володимирович
;
Діхтярь, Альона Миколаївна
;
Омельченко, Світлана Борисівна
;
Боковець, Сергій Петрович
2024
Кваліфікаційна робота здобувачів ступеня вищої освіти бакалавр: Настанови до виконання та захисту: навчально- методичний посібник
Гринченко, Ольга Олексіївна
;
Колеснікова, Марина Борисівна
;
Юрченко, Світлана Леонідівна
;
Чорна, Ніна Вікторівна
2023
Кваліфікаційна робота здобувачів ступеня вищої освіти магістр: настанови до виконання та захисту
Гринченко, Ольга Олексіївна
;
Колеснікова, Марина Борисівна
;
Чорна, Ніна Вікторівна
;
Гросул, Вікторія Анатоліївна
;
Круглова, Олена Анатоліївна
2016
Методичні вказівки до оформлення навчальної та навчально-методичної документації
Гринченко, Ольга Олексіївна
;
Чорна, Ніна Вікторівна
2015
Митна логістика
Головко, Микола Павлович
;
Гринченко, Ольга Олексіївна
;
Полупан, Валентин Вадимович
;
Акмен, Вікторія Олександрівна
2015
Науковi та практичнi основи виробництва десертної продукції на основi молочної та плодово-ягiдної сировини
Плотнікова, Раїса Валеріївна
;
Гринченко, Наталія Геннадіївна
;
Пивоваров, Павло Петрович
;
Гринченко, Ольга Олексіївна
2016
Наукове обгрунтування технологій напівфабрикатів збивних для кулінарної та кондитерської продукції з поліфазною дисперсною структурою: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук: 05.18.16 – технологія харчової продукції
Гринченко, Ольга Олексіївна
;
Горальчук, Андрій Богданович
;
Харківський державний університет харчування та торгівлі
2018
Наукове обгрунтування технологій напівфабрикатів оліє-жирових капсульованих для кулінарної та кондитерської продукції: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук: 05.18.16 – технологія харчової продукції
Гринченко, Ольга Олексіївна
;
Тищенко, Ольга Павлівна
;
Харківський державний університет харчування та торгівлі
2005
Наукове обґрунтування та розробка технології кулінарної продукції з використанням напівфабрикатів функціональних композицій на основі полісахаридів: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук: 05.18.16 – технологія продуктів харчування
Пивоваров, Павло Петрович
;
Гринченко, Ольга Олексіївна
2023
Наукове обґрунтування технологій напівфабрикатів на основі молочної сировини, одержаних шляхом реалізації потенціалу лактокальцію. Том 1. Розробка теоретичної моделі інтенсифікації технологічних процесів виробництва молочних продуктів
Гринченко, Наталя Геннадіївна
;
Гринченко, Ольга Олексіївна
;
Пивоваров, Павло Петрович
;
Погожих, Микола Іванович
2016
Наукові основи використання сухих сумішей кріостабілізуючої дії в технологіях напівфабрикатів м'ясних заморожених
Желєва, Тетяна Сергіївна
;
Янчева, Марина Олександрівна
;
Гринченко, Ольга Олексіївна
;
Погожих, Микола Іванович
2018
Наукові основи виробництва напівфабрикатів з сиру кисломолочного для ресторанної індустрії
Тютюкова, Дар’я Олександрівна
;
Гринченко, Наталія Геннадіївна
;
Пивоваров, Павло Петрович
;
Гринченко, Ольга Олексіївна
;
Рябець, Ольга Юріївна
;
Плотнікова, Раїса Валеріївна
2017
Обґрунтування технології капсулювання олієжирової сировини для харчової продукції
Неклеса, Ольга Павлівна
;
Коротаєва, Євгенія Олександрівна
;
Гринченко, Ольга Олексіївна
;
Пивоваров, Павло Петрович