Browsing by Author Гринченко, Ольга Олексіївна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 67  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2017Аналіз технологій продукції з сиру кисломолочного як передумова інноваційного задуму нової продукціїТютюкова, Дар’я Олександрівна; Гринченко, Наталя Геннадіївна; Пивоваров, Павло Петрович; Гринченко, Ольга Олексіївна
2015Визначення впливу харчових інгредієнтів на показники якості напівфабрикату збивного оздоблювальногоОмельченко, Світлана Борисівна; Горальчук, Андрій Богданович; Гринченко, Ольга Олексіївна
2014Визначення міцності міжфазних адсорбційних шарів у піноемульсійних системахОмельченко, Світлана Борисівна; Горальчук, Андрій Богданович; Гринченко, Ольга Олексіївна
2014Вплив рецептурних компонентів сухого жирового напівфабрикату для збивання на механічну міцність пінних масКотляр, Олег Володимирович; Горальчук, Андрій Богданович; Гринченко, Ольга Олексіївна
2018Дослідження біологічної цінності напівфабрикатів м’ясних посічених заморожених із використанням сумішей "KrioMeat" під час зберіганняЖелєва, Тетяна Сергіївна; Янчева, Марина Олександрівна; Гринченко, Ольга Олексіївна
2019Експертиза товарів особистого призначення (Товари особистого призначення)Колесник, Вікторія Валентинівна; Пенкіна, Наталія Михайлівна; Гринченко, Ольга Олексіївна
2014Жировий напівфабрикат для піноподібної десертної продукціїКотляр, Олег Володимирович; Горальчук, Андрій Богданович; Гринченко, Ольга Олексіївна
2021Загальні технології харчової промисловості. Частина 1Перцевой, Федір Всеволодович; Ладика, Володимир Іванович; Пивоваров, Павло Петрович; Гринченко, Ольга Олексіївна; Камсуліна, Наталія Валеріївна; Дроменко, Олена Борисівна; Мельник, Оксана Юріївна; Котляр, Олег Володимирович; Діхтярь, Альона Миколаївна; Омельченко, Світлана Борисівна; Боковець, Сергій Петрович
2024Кваліфікаційна робота здобувачів ступеня вищої освіти бакалавр: Настанови до виконання та захисту: навчально- методичний посібникГринченко, Ольга Олексіївна; Колеснікова, Марина Борисівна; Юрченко, Світлана Леонідівна; Чорна, Ніна Вікторівна
2023Кваліфікаційна робота здобувачів ступеня вищої освіти магістр: настанови до виконання та захистуГринченко, Ольга Олексіївна; Колеснікова, Марина Борисівна; Чорна, Ніна Вікторівна; Гросул, Вікторія Анатоліївна; Круглова, Олена Анатоліївна
2016Методичні вказівки до оформлення навчальної та навчально-методичної документаціїГринченко, Ольга Олексіївна; Чорна, Ніна Вікторівна
2015Митна логістикаГоловко, Микола Павлович; Гринченко, Ольга Олексіївна; Полупан, Валентин Вадимович; Акмен, Вікторія Олександрівна
2015Науковi та практичнi основи виробництва десертної продукції на основi молочної та плодово-ягiдної сировиниПлотнікова, Раїса Валеріївна; Гринченко, Наталія Геннадіївна; Пивоваров, Павло Петрович; Гринченко, Ольга Олексіївна
2016Наукове обгрунтування технологій напівфабрикатів збивних для кулінарної та кондитерської продукції з поліфазною дисперсною структурою: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук: 05.18.16 – технологія харчової продукціїГринченко, Ольга Олексіївна; Горальчук, Андрій Богданович; Харківський державний університет харчування та торгівлі
2018Наукове обгрунтування технологій напівфабрикатів оліє-жирових капсульованих для кулінарної та кондитерської продукції: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук: 05.18.16 – технологія харчової продукціїГринченко, Ольга Олексіївна; Тищенко, Ольга Павлівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі
2005Наукове обґрунтування та розробка технології кулінарної продукції з використанням напівфабрикатів функціональних композицій на основі полісахаридів: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук: 05.18.16 – технологія продуктів харчуванняПивоваров, Павло Петрович; Гринченко, Ольга Олексіївна
2023Наукове обґрунтування технологій напівфабрикатів на основі молочної сировини, одержаних шляхом реалізації потенціалу лактокальцію. Том 1. Розробка теоретичної моделі інтенсифікації технологічних процесів виробництва молочних продуктівГринченко, Наталя Геннадіївна; Гринченко, Ольга Олексіївна; Пивоваров, Павло Петрович; Погожих, Микола Іванович
2016Наукові основи використання сухих сумішей кріостабілізуючої дії в технологіях напівфабрикатів м'ясних замороженихЖелєва, Тетяна Сергіївна; Янчева, Марина Олександрівна; Гринченко, Ольга Олексіївна; Погожих, Микола Іванович
2018Наукові основи виробництва напівфабрикатів з сиру кисломолочного для ресторанної індустріїТютюкова, Дар’я Олександрівна; Гринченко, Наталія Геннадіївна; Пивоваров, Павло Петрович; Гринченко, Ольга Олексіївна; Рябець, Ольга Юріївна; Плотнікова, Раїса Валеріївна
2017Обґрунтування технології капсулювання олієжирової сировини для харчової продукціїНеклеса, Ольга Павлівна; Коротаєва, Євгенія Олександрівна; Гринченко, Ольга Олексіївна; Пивоваров, Павло Петрович